Veste buna pentru Andreea Mantea! Vedeta Kanal D se intoarce in Romania pentru sezonul 2 din „Puterea dragostei”, iar asta datorita audientelor de care se bucura reality show-ul. Andreea va scapa in sfarsit de statutul de navetista…

Show-ul matrimonial „Puterea Dragostei”, emisiunea in care 7 baieti si 7 fete se afla in cautarea iubirii adevarate, al carei moderatoare este Andreea Mantea, a avut un succes mai mare decat s-a estimat, asadar vedetei Kanal D i s-a facut o surpriza.

La momentul semnarii contractului pentru „Puterea dragostei”, care se filmeaza in Turcia, Andreea Mantea a fost convinsa ca va reusi sa vina acasa in fiecare saptamana.

Din nefericire, vedeta nu a reusit sa-si duca planurile la bun sfarsit, reusind sa zboare spre Bucuresti doar o data pe luna.

Iata insa ca eforturile ei si ale echipei au fost rasplatite – din sezonul al doilea, producatorii show-ului.

Din pacate, planurile de acasa nu s-au potrivit cu cele din targ si vedeta a ajuns „prizoniera” in Turcia, de unde se poate intoarce la Bucuresti doar o data pe luna!

Din sezonul 2, producatorii show-ului „Puterea Dragostei” i-au promis Andreei ca vor muta emisiunea in Romania si ca ii vor face casa aici. Casa emisiunii, evident!

Adio, Istanbul!

Dat fiind ca show-ul „Puterea Dragostei” s-a filmat la Istanbul (unde deja existau decorurile), Andreea Mantea a trebuit sa se mute in Turcia impreuna cu fiul ei, David, dar si cu bona acestuia.

Desi vedeta si-a propus sa se intoarca in tara saptamanal, pentru a-i da ocazia si lui Cristi Mitrea, tatal copilului ei, sa-l vada pe David, evident acest lucru nu s-a intamplat, Andreea revenind in tara cel mult o data pe luna.

Deoarece de multe ori lucra si sambetele, ar fi fost prea mult sa vina in tara doar pentru o zi, chiar daca zborul de la Istanbul la Bucuresti dureaza cel mult 50 de minute.

Iata insa ca primul sezon al reality show-ului „Puterea Dragostei” s-a incheiat, iar pentru Andreea s-a terminat si cu naveta Bucuresti-Istanbul! Asta ca urmare a audientelor excelente, datorita carora superiorii vedetei au decis sa mute emisiunea in Romania.

La rugamintea Andreei, care a fost sustinuta, evident, si de rezultatele bune, mai-marii Kanal D au luat decizia de a face in Romania casa pentru concurentii show-ului.

Drept urmare, din sezonul 2 al emisiunii, viata Andreei Mantea va reveni la normal din toate punctele de vedere, pentru ca vedeta isi va recastiga viata de dinainte. coral