Senatorul USR de Sălaj,Virgil Marius Bob, a anunţat, miercuri, că se autosuspendă din partid după ce un bărbat a făcut reclamaţie la poliţie că a fost lovit de către acesta cu un telefon în cap.

Potrivit Știri pe surse, care a publicat o înregistrare video de pe camerele de supraveghere din local, bărbatul lovit este inspector bancar. În înregistrare se vede cum Virgil Bob se ridică de la masă, își pune sacoul și pleacă, lovindu-l în cap pe un alt bărbat rămas la masă cu ceea ce pare a fi un telefon mobil.

„Am avut în week-end, o altercaţie, cu un bărbat la un eveniment privat. Acest bărbat m-a provocat şi am avut o reacţie nervoasă necontrolată pe care o regret. Îmi pare rău pentru această altercaţie şi voi colabora cu poliţia pentru stabilirea circumstanţelor incidentului”, a scris Virgil Marius Bob, miercuri pe Facebook.  

El a adăugat că „există mai mulţi martori care pot atesta ca omul m-a provocat, dar asta nu este o justificare”. „Regret ce s-a întâmplat şi am decis să mă autosuspend din partid”, a mai spus senatorul.

coral