Dupa ce l-a ”pus la colt” pe Klaus Iohannis, considerand ca acesta nu a facut ”nimic” in criza coronavirusului care afecteaza si Romania, Sergan Huidu recidiveaza, daca se poate spune asa, iar in atentia sa a intrat chiar seful DSU, Raed Arafat.

Pe pagina sa de Facebook, Serban Huidu a postat un mesaj pornind de la o replica pe care o asistenta medicala i-a dat-o lui Raed Arafat, in contextul crizei COVID-19, acesta fiind acuzat ca a transmis in spatiul public mesajul conform caruia ”infirmierii nu ar avea nevoie de protectie”. Serban Huidu considera ca Arafat este ”erou” – tenta ironica fiind evidentiata, clar, de ghilimele – si ca acesta a primit exact replica pe care o merita.

”Intre cele 10 aparitii la diferitele televiziuni mancatoare de bors si cele nspe tampenii debitate, inclusiv aia ca infirmierii nu au nevoie de protectie, „eroul” Arafat a primit o replica pe masura”, a scris Serban Huidu pe pagina sa de socializare.

Serban Huidu l-a luat in vizor si pe Klaus Iohannis: ”Nu de pomana ta au nevoie medicii…”

Nici Klaus Iohannis nu a scapat de un ”atac” al lui Serban Huidu, acesta tragand concluzia ca presedintele nu a facut ”mare lucru” de cand a inceput aceasta criza a coronavirusului, iar seful statului a fost sfatuit sa dea dovada de onestitate, fiindca medicii nu au nevoie de ”pomana”.

”Nu de pomana ta au nevoie medicii, domnule presedinte, ci de echipamente de protectie, proceduri clare si disciplina in spitale dar mai ales in societate. Si mai au nevoie de onestitate sa le spui sincer: Ma voi ocupa personal de sistemul de sanatate dupa aceasta Criza. Vad si simt ca asa nu se mai poate. Voi indeparta toate cozile de topor chiar de ar fi sa tai in carne vie, chiar daca voi deranja toti politienii si toate partidele. Cei vinovati vor raspunde, iar voi, doctorii ce dati bir cu fugitii, va veti putea face meseria onorabil si fara frica. Sa astepti sa o reactie normala si umana din partea celui ce in campanie electorala lauda si premia spitalul din Suceava condus de politruci numiti de baronul local Flutur de la PNL, e o utopie. Ups, am spus baron local. Nu am voie. Cica aia sunt doar la PSD. Adica partidul ala care te-a pus presedinte. Mare lucru nu ai facut, dar la ce tampenii au facut ei, ar trebui sa le multumesti. Amin”, a mai scris Serban Huidu pe blogul personal.

coral