Serviciul de Securitate al Ucrainei înregistrează creșterea armatei ruse la granița cu regiunea Harkov.

Rușii au cumpărat 45.000 de pungi de celofan pentru a transporta cadavrele.

Prezența militară crește treptat, nu există elemente de retragere a trupelor de la granița de stat a Ucrainei după așa-zisele exerciții”.

Serviciul de Securitate al Ucrainei înregistrează creșterea armatei ruse la granița cu regiunea Harkov. În plus, rușii au cumpărat 45.000 de pungi de celofan pentru a transporta cadavrele.

Prezența militară crește treptat, nu există elemente de retragere a trupelor de la granița de stat a Ucrainei după așa-zisele exerciții”.

În direcția Belgorod, unde sunt concentrate echipamente militare, sunt vehicule care nu se pot deplasa independent. Potrivit acestuia, Rusia a cumpărat 45.000 de saci din plastic pentru transportul cadavrelor.

Consiliul Național de Securitate și Apărare al Ucrainei a decis instituirea stării de urgență în toată țara, cu excepția regiunilor Donețk și Lugansk. Decizia trebuie aprobată de Rada Supremă.

Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei a cerut tuturor cetățenilor ucraineni să părăsească Rusia.

Starea de urgență în Ucraina este prevăzută a fi introdusă pentru 30 de zile, regimul poate fi prelungit până la 60 de zile, a declarat secretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare.

Ucraina a anunțat miercuri că va introduce starea de urgență în întreaga țară, cu excepția regiunilor separatiste Luhansk și Donețk, și a cerut cetățenilor săi să părăsească imediat Rusia, în timp ce persistă temerile că un război total este iminent.

De asemenea, parlamentul țării a susținut o lege care să permită cetățenilor săi să poarte arme de foc și a impus sancțiuni împotriva a 351 de ruși, inclusiv parlamentari care au susținut recunoașterea independenței celor două teritorii controlate de separatiști în estul Ucrainei. coral