Adrian Mutu are cu ce se mandri! Are o sotie superba, Sandra, care i-a facut o mare bucurie atunci cand l-a adus pe lume pe micutul Tiago. Baietelul este febletea lor si il iubesc mai ceva ca pe ochii din cap. In plus, bruneta a reusit, in doar trei luni de cand a devenit mamica, sa-si recapete silueta.

In prezent, Sandra este foarte mandra de felul in care arata si nu ezita sa-si puna in valoare formele cu tinute ravasitoare. Recent, sotia lui Adrian Mutu a iesit in public imbracata cu o rochita eleganta, dar si super-sexy, care i-a innebunit, pur si simplu, pe pietoni si nu numai, din motive lesne de inteles. Cert este ca bruneta arata fabulos!

L-a adus pe un “Dorel” in pragul infarctului!

Sandra a fost intalnita in fata unui bancomat din Capitala. La un moment dat, s-a aplecat pentru a introduce PIN-ul si a ridica banii. A fost momentul in care un “Dorel” aflat in spatele ei a fost la un pas sa faca infarct, fascinat de privelistea pe care care o avea in fata.

Ulterior, dupa ce a luat cash-ul, Sandra a “lovit” din nou! Sub privirile muncitorului, sotia lui Adrian Mutu si-a aranjat bikinii cu mana, in asa fel incat sa aiba confortul necesar. Imaginile sunt de-a dreptul dementiale si nu merita, sub nicio forma, ratate! Concluzia este ca “Briliantul” are o partenera de nota 10, pe care multi barbati si-ar dori-o alaturi.

Luna de miere, in Republica Dominicana

Adrian Mutu si Sandra Bachici s-au cununat religios pe 15 octombrie 2017. Tot atunci a avut loc si botezul fiului lor, Tiago. Surprinzator, cuplul a ales sa nu plece, imediat, in clasica luna de miere, asa ca au decis sa amane, pentru cateva saptamani, excursia de relaxare de dupa nunta.

Au ales un loc exotic, unul pe care fostul capitan al echipei nationale il cunoaste ca-n palma. In decembrie 2017, Sandra si Adrian Mutu au plecat in luna de miere la Punta Cana, in Republica Dominicana. “Briliantul” si frumoasa bruneta au petrecut doua saptamani de vis… acasa la Consuelo Matos, fosta sotie a internationalului roman.

coral