Casele de pariuri online au devenit tot mai populare în ultimii ani în lume și inclusiv și în România. Acest aspect se datorează evoluției tehnologiei și nevoii oamenilor de a eficientiza timpul. Pe lângă faptul că este mult mai comod să îți faci biletul direct de pe laptop sau de pe telefon, poți face acest lucru la orice oră nefiind limitat de programul de funcționare al agențiilor stradale. Un aspect foarte important atunci când alegi să pariezi online este alegerea agenției de pariuri online. Majoritatea agențiilor de top (cele mai bune case de pariuri online) au oferta de pariuri apropiată, dar diferențele sunt date de bonusurile pe care le oferă, de cote și de sporturile de nișă și tipurile de pariuri pe acestea.

Bonusul de bun venit

Primul aspect important atunci când alegi o casă de pariuri online este să fii atent la bonusul de bun venit oferit și la promoțiile și bonusurile pe care le oferă pe parcurs. Majoritatea caselor de pariuri oferă un bonus la prima depunere sau chiar la înregistrare. Fie că vorbim de bonusuri în bani, de pariuri gratuite sau de rotiri gratuite în secțiunea cazino, fiecare agenție de pariuri online diferă.

Uită-te la valoarea bonusului de bun venit de la mai multe agenții de pariuri și alege-o pe cea mai bună. Apoi trebuie să analizezi ce bonusuri și promoții oferă constant. Unele case de pariuri oferă cote mărite la anumite sporturi în anumite perioade, alte agenții oferă pariuri fără risc. De asemenea, sunt și agenții care oferă tipsuri de la analiștii lor de pariuri gratuit. Ia în calcul toate aceste aspecte și alege casa de pariuri online care se potrivește nevoilor tale.

Cotele de pariere

Al doilea lucru pe care să îl iei în considerare sunt cotele de pariere. Majoritatea caselor de pariuri serioase au cote realiste și apropiate când vine vorba de sporturile preferate ca fotbalul și tenisul. În schimb, diferența între cotele caselor de pariuri se simte la sporturile de nișă. Sunt case de pariuri care oferă cote mai mari la hochei, dar cote mai mici la baschet de exemplu. Analizează ofertele sportive de la mai multe case de pariuri și alege în funcție de sporturile pe care pariezi cel mai des.

Analizează platforma de pariuri live

Pariurile live sunt foarte îndrăgite de pariorii experimentați. Acestea oferă o adrenalină mult mai mare și o posibilitate de pariere în timpul meciului. Pentru a avea un avantaj, alege o casă de pariuri care oferă mai multe evenimente live și tipuri de pariuri pe acestea.

Servicii de asistență clienți

Nu în ultimul rând, pune în balanță serviciile de asistență clienți și aplicația pentru mobil. Alege o casă de pariuri care este serioasă când vine vorba de asistența clienților și care oferă mai multe canale de comunicare cum ar fi chat live, email și telefon pentru a-ți rezolva problema în cel mai scurt timp în cazul în care te lovești de una. Aplicația pentru mobil este foarte importantă. Nu toate agențiile oferă o astfel de aplicație, dar aceasta este utilă atunci când vrei să pariezi de pe telefonul mobil.

coral