Celebra Shannen Doherty suferă de cancer la sân și a început să-şi ia adio de la familie. Brenda, din binecunoscutul serial Beverly Hills 90210, a împlinit 49 de ani şi continuă să lupte cu cancerul. Din păcate, cancerul ei a ajuns în stadiul 4 şi se extinde la coloană vertebrală.

Recent, actrița americanca a dezvăluit presei că face mai multe înregistrări video, prin care îşi ia adio de la familie şi prieteni. Acum 4 ani, cancerul intrase în remisie. Viaţa părea să reia făgaşul normal. Din păcate, în 2019, Shannen Doherty a aflat că i-a revenit cancerul la sân.

Acum, ea filmează câteva materiale, conform dezvăluirilor făcute revistei „Elle”, şi scrie scrisori pentru mama şi soţul său. Astfel, vrea ca cei doi să afle cât de mult contează pentru ea. Kurt Iswarienko, de 46 ani de ani, şi mama ei i-au fost alături de la bun început, când a aflat nemilosul diagnostic.

În ciuda vestii triste, actriţa continua să lupte, cu atât mai mult cu cât partea financiară o are asigurată. Are în cont o avere de 5 miliarde de dolari. Vrea să lupte în continuare, chiar dacă decesul colegului său de serial, Luke Perry, în 2019 a descurajat-o foarte mult.
Luke Perry a decedat în martie 2019, la vârsta de numai 52 de ani.

Cine este Shannen Doherty

Shannen Doherty s-a născut pe 12 aprilie 1971, în Memphis, şi e cunoscută în special datorită rolurilor: Brenda Walsh (din Beverly Hills 90210) și Prue Halliwell (din serialul TV Charmed). Este fiica unui proprietar de salon, Roşe Doherty, şi a unui consultant bancar, Tom Doherty. Fratele său e mai mare cu 4 ani.

Primul rol mai important l-a primit în serialul Little House of the Prairie, unde o interpretează pe Jenny Wilder.

coral