Azi este una dintre cele mai apreciate voci din Romania, are o familie frumoasa, o cariera pe care a construit-o in ani de munca, dar si un trecut de care poate sa fie mandra. Andreea Banica, pentru ca despre ea este vorba, se poate lauda cu o viata pe care altii n-ar fi reusit sa o aiba niciodata.

Despre Andreea Banica se stiu multe lucruri. Se cunoaste faptul ca vedeta a avut o singura relatie, cea cu Lucian Mitrea, barbatul pe care l-a cunoscut in liceu, in clasa a 10-a si alaturi de care formeaza si astazi o familie frumoasa. Mai mult, toata lumea stie ca Andreea Banica este o femeie de succes, care a muncit foarte mult pentru cariera ei muzicala si pentru performantele cu care se poate lauda.

Ceea ce nu multa lume stie despre Andreea Banica este legat de studiile cantaretei. Va spunem noi! Intrebarea de pe buzele tuturor este cate clase are, de fapt, Andreea Banica? Ei bine, artista este absolventa Liceului Teoretic „Carmen Sylva“ din Eforie Sud.

Nu a fost o eleva eminenta, dar nici nu se poate plange de rezultatele pe care le-a obtinut la invatatura!

Andreea Banica a avut o medie de 8,75 la Bacalaureat, medie ce i-a permis sa urmeze, de asemenea, si o facultate. Artista a frecventat cursurile Facultatii de Limbi Straine, Sectia Engleza – Italiana.

Andreea Banica este casatorita cu Lucian Mitrea din anul 2008 si au impreuna 2 copii: pe Sofia Maria si pe micutul Noah, pe care vedeta l-a adus pe lume in anul 2016.

coral