Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Desa, județul Dolj, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind acuzat de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte asupra unui membru al familiei sale. Incidentul a avut loc în urma unui conflict în care individul și-a agresat tatăl, iar acesta din urmă a decedat la spital o zi mai târziu. Poliția a fost sesizată de către mama agresorului.

Și-a omorât tatăl în bătaie. La faţa locului s-a deplasat de urgenţă o patrulă din cadrul Secţiei care a stabilit că între cei doi a izbucnit un conflict spontan în urma căruia bărbatul de 43 de ani l-ar fi lovit pe tatăl său cu un obiect contondent în zona picioarelor, spun polițiștii. Bărbatul de 66 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale unde a decedat în dimineaţa zilei de 2 iunie.

„Având în vedere circumstanţele comiterii faptei, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciul Criminalistic şi Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare desfăşurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz”, mai arată IPJ Dolj.