News Flash:

Și-a părăsit soția pentru ucraineanca găzduită în casa lor: „Și-au distrus relația înainte să sosesc eu”

23 Mai 2022
611 Vizualizari | 0 Comentarii
Si a parasti sotia pentru ucraineanca gazduita in casa

Un scandal a luat amploare în Marea Britanie, după ce Lorna Garnett a povestit pentru presă că a fost părăsită de soțul ei, Anthony, după 10 ani de relație, pentru o refugiată din Ucraina pe care au primit-o în casa lor. Ucraineanca spune că nu poartă nicio vină pentru relația lor eșuată, însă comunitatea nu o crede și spune că prin acest gest a făcut un rău enorm pentru refugiații ucraineni.

Sofia Karkadim a ajuns în casa familiei din West Yorkshire în luna mai, după ce a fugit din Liov. Zece zile mai târziu, Anthony (Tony) şi-a anunțat soția că o va părăsi pentru tânăra refugiată. Acesta s-a îndrăgostit de Sofia după doar 10 zile de la prima întâlnire. Sofia susține că nu s-a întâmplat nimic între ea și Tony până când a părăsit casa soților, scrie Antena 3.

„La început am avut rezerve în privința cazării unui refugiat în casa noastră – cine nu și-ar face griji? Aduceam un străin în casa noastră să locuiască cu noi. Este o decizie importantă și, deși nu eram sigură, a vrut să o facă. Situația din Ucraina este înspăimântătoare pentru oamenii obișnuiți, așa că am decis să pun un acoperiș deasupra capului cuiva și să-l ajut atunci când are disperată nevoie. Și așa m-a răsplătit Sofia pentru că i-am dat o casă. Ea și-a pus ochii pe Anthony de la început, a decis că îl vrea și l-a luat. Nu i-a păsat de dezastrul lăsat în urmă.

Tot ce știam a fost dat peste cap în decurs de două săptămâni. Nu știu ce m-aș fi făcut fără prietenii mei, care au fost aici pentru mine în fiecare minut de când a plecat. (...) Ea stătea în pat până la 11.30 sau 12.00 după-amiază și când se trezea era foarte greu să discuți cu ea. Engleza ei este destul de bună, așa că nu a fost o barieră lingvistică. Pur și simplu nu era interesată să petreacă timp cu mine. În timpul zilei nu purta machiaj, nu își făcea părul și nu făcea niciun efort pentru aspectul ei. Dar asta se schimba după ora 17, când Tony urma să vină acasă.

Deodată, cobora cu buzele roșii, părul aranjat și bluza scurtă. La început mi-am spus că îmi imaginez sau că sunt geloasă într-un mod irațional. Dar din păcate am avut dreptate tot timpul”, a povestit Lorna Garnett pentru The Sun.

Refugiata din Ucraina reacționează după declarațiile soției

„Suspiciunile ei constante, tensiunea, pur și simplu ne-au împins pe mine și pe Tony mai aproape. Ea a creat această situație sugerând în mod constant că ceva se întâmplă atunci când nu era cazul. Deci aceasta este vina ei. În ceea ce mă privește, ei și-au distrus relația cu mult înainte să sosesc eu. Relația lor a fost de vină. Nimic din toate astea nu este munca mea. A fost decizia mea să plec când am plecat și Tony a decis să vină cu mine.

Părinții mei au spus că le este rușine și că nici măcar nu pot ieși afară din cauza mea. Se spune că din cauza mea nimeni din Marea Britanie nu va mai primi ucraineni. (...) În țara mea, este important ca refugiații să primească ajutorul de care au nevoie și povestea asta a generat opusul. (...) Oamenii îmi scriu că sunt o persoană oribilă, că am făcut un lucru rău pentru țara mea”, spune Sofia Karkadim. 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0940 (s) | 22 queries | Mysql time :0.023413 (s)