Lidia Buble a fost filmata in bratele lui Connect-R, iar multi dintre cei care au vazut imaginile s-au gandit la sotul cantaretei, Razvan Simion. In timp ce unii se intrebau care a fost reactia matinalului de la Antena 1 despre scenele HOT in care apare partenera lui de viata alaturi de cunoscutul artist, altii au fost de parere ca nu ar fi acceptat sa fie pus in asemenea ipostaza.

Lidia Buble, filmata in bratele lui Connect-R intr-un prosop si fara lenjerie intima

Acoperita doar cu un prosop mare si alb de baie, Lidia Buble a pasit cu gratie si senzualitate in platoul emisiunii “Vulturii de noapte”, care a fost reintrodusa in grila de programe de la Kanal D si care este prezentata de Victor Slav, Giani Kirita si Catalin Cazacu. Deci, nu! Lidia Buble nu l-a inselat pe sotul sau, iar momentul incredibil a fost filmat cu acordul lui Razvan Simion. Fiecare gest, atingere si chiar si dansul lasciv dintre cantareata si Connect-R au fost regizate dinainte si gandite cu atentie pentru editia de seara trecuta a show-ului de televiziune.

Desi sunt buni prieteni si se cunosc de multa vreme, pe inregistrare se observa ca Lidia Buble si Connect-R s-au simtit putin inconfortabil in aceasta situatie… cel mai probabil, si-au dorit sa nu depaseasca unele limite. “Bai, deci ati fost extraordinari! Bravo!”, a spus Victor Slav la finalul momentului de senzatie oferit de cei doi.

“A fost bine… va zic c-a fost ca-n filme, ma! Ca-n filme a fost”, a spus Lidia Buble in timp ce spectatorii ii aplaudau puternic.

“Uitati, ca va ajutam (…). Va multumim frumos. Da, la concertul meu, Stefan, pe data de 9 iunie la Sala Palatului”, a comentat Connect-R.

“Dar sa stii ca nu am nimic, adica… (n.r.: ca nu are lenjerie intima pe sub prosop). Acolo (n.r.: la concertul lui Connect-R) n-am sa vin in prosop, promit. Ma duc sa ma schimb, ma duc, ca… e grav daca scap cumva, adica… sunt cum m-a lasat tata. Revin in doua minute”, a mai afirmat sotia lui Razvan Simion in cadrul emisiunii “Vulturii de noapte”.

Lidia Buble si Razvan Simion formeaza un cuplu de mai bine trei ani

In vara lui 2015, Razvan Simion a anuntat ca s-a despartit de sotia sa, Diana, dupa 15 ani de mariaj. Prezentatorul are doi copii din prima casatorie: Ianca si Tudor. Lidia Buble este din Deva, are 10 frati si face parte dintr-o familie de penticostali, iar relatia cu Razvan Simion, confirmata ulterior, i-a adus succes pe plan profesional.

coral