Si inselat, si cu banii luati. Asa ar putea fi descris Cornel Oana in urma despartirii de Brigitte Nastase. Atunci cand se iubeau cu patima, Brigitte l-a preluat pe Cornel Oana si ca asociat in businessul ei cu haine. Dar, dupa despartire, Cornel a fost, bineinteles, exclus.

Dupa o misiune pe care a avut-o in afara fermei impreuna cu celelalte concurente, Brigitte Nastase i-a declarat dragostea lui Florin Pastrama si i-a promis ca va fi alaturi de acesta pana la final: “Doamne, te iubesc. Vreau sa inving alaturi de tine”. Totul s-a intamplat in timp ce stateau in pat imbratisati si se sarutau.

Aflata la testimoniale, bruneta a fost sincera in legatura cu sentimentele pe care le are pentru Florin Pastrama. “Cand ne-am intors in ferma, de la piscina, m-am uitat sa vad daca Florin este acolo. Il cautam. Mi-am dat seama ca m-am indragostit”, a spus antreprenoarea in timpul show-ului “Ferma” 2019.

In consecinta, Florin Pastrama se implica, acum, si in afacerea Brigittei. Frumoasa  Brigitte vrea sa il puna sef la magazinul de haine chiar pe actualul iubit, Florin Pastrama. Cei doi au fost in Italia si au adus articole de brand pentru aprovizionare, informeaza click.ro. Ruptura dintre Brigitte Nastase (42 de ani) si logodnicul ei Corneliu Oana (34 de ani) a vizat toate planurile. Cei doi au pus punct si vietii amoroase, dar si colaborarii profesionale. Este vorba despre afacerea cu magazinul cu haine de firma pe care fosta sotie a lui Ilie Nastase il detine intr-un mall din Nordul Bucurestiului.

”Mie nu-mi este rusine cu absolut nimic”

In varsta de 42 de ani, Brigitte Nastase a inceput sa munceasca dinainte sa isi serbeze majoratul. Intr-un interviu, vedeta a dezvaluit ca, pe cand avea 16 ani ea a inceput sa lucreze si chiar a facut curatenie in case si nu ii este rusine sa recunoasca asta. Mai mult, ea a dat si meditatii la limba romana, matematica si germana.

“Eu am muncit si muncesc. Umblu foarte mult sa aduc marfa la magazin. Stau si pana la 4 dimineata si muncesc. Mie imi e frica doar de Dumnezeu. Eu muncesc de la 16 ani. Am facut meditatii si am facut si curatenie in case. Dadeam meditatii la 2 copii la matematica, romana si germana. Mie nu-mi este rusine cu absolut nimic. Sunt o femeie independenta careia ii place sa munceasca”, a declarat Brigitte Nastase, relateaza VIVA!.

In tinerete, Brigitte era unul dintre cele mai cunoscute manechine din Banat si a castigat concursul “Top Model Romania”. Totodata, a prins finala de la “Top Model of the World”, fiind una dintre cele 10 finaliste. Acest rezultat, la care s-a adaugat titlul de Miss Personalitate la Miss Romania in 1995, i-a adus vedetei o multime de oferte pentru contracte ca fotomodel si manechin in Europa Occidentala. Dupa ce a onorat cateva dintre acestea, frumoasa timisoreanca a revenit in Romania ca sa lucreze la o reclama la nivel national pentru o cunoscuta firma de electronice si pentru a participa la o serie de prezentari de moda pentru creatori celebri de la noi din tara.

coral