Cuplul Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu a fost unul dintre cele mai controversate din showbiz-ul autohton, au avut aproximativ 80 de procese si plangeri penale. In fiecare an, cei doi divortau, iar apoi se impacau, insa despartirea cu numarul cinci a fost definitiva, insa tensiunile dintre ei inca existau.

Dupa o lunga perioada, in care cei doi copii pe care ii au impreuna nu voiau sa mearga la tatal lor, se pare ca lucrurile s-au schimbat total. Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au impacat, iat baietii petrec foarte mult timp cu tatal lor.

”Daca imi aduc bine aminte, da, am avut 80 de procese si plangeri penale. Aveam ziua si instanta. Ajunsesem sa merg la tribunal ca la mine acasa. Acum suntem la final, trebuie doar sa se mai stabileasca domiciliul copiilor, insa ei au crescut, sunt mari iar decizia nu mai conteaza pentru ca vor alege singuri unde isi doresc sa stea.

Se inteleg foarte bine cu tatal lor, el si-a asumat toate cheltuielile, stau la el de cateva luni, pentru ca dupa operatia de ocluzie intestinala mi-a fost foarte greu sa ma mobilizez. Si acum sunt in recuperare. Da, Silviu m-a ajutat foarte mult in aceasta perioada, i-a plimbat pe copii prin America, prin tara, le-a cumparat ce au vrut.

Silviu nu vorbeste cu mine de patru ani. L-am chemat la mediere pentru ca aceasta tacere si necolaborare dintre noi ii afecteaza foarte mult pe copii. Eu am insistat la protectia copilului pentru consiliere psihologica deoarce Eduard si Maximus nici nu vorbeau cu tatal lor. Dupa consiliere s-au dus la vizite, s-a reluat relatia, a fost totul foarte bine, insa au deficit de hiperactivitate cu deficit de atentie, adica ADHD, o tulburare de comportament pe care o dezvolta copiii din familii conflictuale si divortate.

Primul pas spre terapie este comunicarea dintre parinti, chiar daca sunt divortati. Degeaba ai bani, le faci toate poftele si apoi le spui ca ma-ta nu are bani sa va cumpere ce va cumpar eu, pentru ca astfe de discutii si vorbe ii afecteaza. Nu trebuie sa pui problema financiar, pentru ca mai presus e iubirea decat un calculator scump”, a declarat pentru Click! Adriana Bahmuteanu.

coral