Simona Gherghe a izbucnit in lacrimi in direct, in timpul emisiunii pe care o prezinta.

 Un caz revoltator a fost prezentat in emisiunea Simonei Gherghe. Florentina Gavrila, o tanara care strangea donatii pentru copii bolnavi, este acuzata ca nu ar fi dat banii familiilor care aveau nevoie de ei.

Femeia in cauza este din Constanta si a initiat o strangere de fonduri, insa sumele donate de catre oamenii cu suflet mare nu au mai ajuns la micutii care au nevoie de tratamente costisitoare pentru a ramane in viata. Cand Florentina, aflata in emisiunea Simonei, s-a ridicat de pe canapea pentru a pleca, prezentatoare a izbucnit in plans si a cerut ca politia sa fie chemata pentru a o trage la raspundere penala pe tanara.

„Chemati politia, sa nu plece din sediu. Sa nu iasa din sediu, sunati la 112, este un caz de frauda, femeia asta vrea sa-si insuseasca niste bani. Nu se poate asa ceva. Acum, sa chemam politia, sa facem ceva”, a spus Simona Gherghe printre lacrimi.

„Banii sunt in contul meu pentru ca fac demersurile pentru fundatia asta (n.r. ONG pentru lupta impotriva leucemiei). Am documente unde pot demonstra asta. Trebuie sa facturez tot sa fie legal, eu nu vreau probleme cu ANAF. Banii, le-am zis, fac fundatia si ii transfer imediat. Si nu au fost de acord sa primeasca banii pe cale legala, au zis ca ei vor banii imediat“, a explicat Florentina Gavrila pentru observator.tv.

coral