Prezentatoarea TV Simona Gherghe le-a mărturisit recent fanilor că se confruntă cu anumite probleme cu copiii și nu știe cum să procedeze. Totul are legătură cu ducerea copiilor la grădiniță, mai ales că urmează sezonul rece. Vedeta TV nu și-a mai dus copiii, până acum, iarna și nu știe cum să procedeze în acest sens.

Simona Gherghe răiește o poveste de dragoste ca-n povești cu Răzvan Săndulescu, cu care este căsătorită din anul 2017. Cei doi au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel, de patru ani și, respectiv, doi ani, în jurul cărora se învârt cam toate activitățile zilnice. Acum, odată cu redeschiderea grădinițelor, cunoscuta vedetă TV recunoaște că se confruntă cu o problemă destul de stresantă.

Simona Gherghe are probleme cu copiii

Vedeta TV se împarte între job şi familie, iar acum recunoaște că se simte copleşită. Simona Gherghe se descurcă tot mai greu cu copiii de când a început toamna şi trebuie să-i ducă pe micuți la grădiniță. Prezentatoarea recunoaște că îi trezeşte tot mai greu pe cei mici, iar gândul că va veni iarna o sperie.

Mai mult, în momentele când prezentatoarea TV se simte depășită de situație, ea apelează la ajutorul fanilor ei. Astfel, vedeta a dezvăluit că îi ia mai bine de o oră să îi pregătească pe copii pentru a merge la grădiniță. Simona Gherghe a spus că i se par foarte dificile aceste dimineți răcoroase în care trebuie să îi trezească pe cei mici. Și aceasta deoarece copiii ar petrece mai mult timp decât de obicei în paturile lor călduroase.

Nu ştiu ce să mai inventez să se trezească mai repede. Îi gâdil, îi pup, le spun poveşti, cântăm. O oră, o oră şi un pic ne ia să ieşim din casă. Doar pentru un îmbrăcat, un spălat şi ciugulit ceva. E greu şi mi-e groază de iarnă. Adevărul e că nu am avut nicio iarnă cu copii la grădiniţă şi cred că o să fie dificil. Dacă aveţi sfaturi, ajutaţi-mă”, a scris Simona Gherghe pe contul de Instagram.

Ce spune Simona Gherghe despre viața de familie

Ca în orice cuplu, ea a povestit că se întâmplă să mai apară și neînțelegeri în familie. Însă, Simona Gherghe a recunoscut că ea și Răzvan Săndulescu reușesc totuși să le gestioneze. Și aceasta deoarece comunicarea joacă un rol foarte important în cazul lor.

Eu sunt mai organizată și sunt cu rutina și toată lumea trebuie să aibă un program. Și mă enervează când îi agită, că îi suprastimulează”, a precizat prezentatoarea TV. În altă ordine de idei, Simona Gherghe speră să depășească cu bine aceste probleme pe care le are cu copiii.

coral