News Flash:

Sindicatul Aeroportului Cluj: "Ne exprimăm profundul dezacord cu privire la modul în care induceți în continuare în eroare opinia publică"

27 Martie 2019
1187 Vizualizari | 0 Comentarii
aeroport

Pe adresa redacției, am primit de la Sindicatul Aeroportului Cluj următoarea scrisoare deschisă, dedicată  Preşedintelui  Consiliului Judeţean, Alin Tişe, cu referire la  comunicatul de presă privind finalizarea lucrărilor de remediere a parcării auto din incinta aeroportului:

"Domnule Preşedinte Tişe,

Sindicatul Independent al Aeroportului International Avram lancu Cluj are rugămintea să încetaţi cu transmiterea de comunicate neadevărate și în totală contradicţie cu realitatea. Facem referire la comunicatul transmis de dumneavoastră ieri, 25 martie 2019 cu privire la finalizarea lucrărilor la carosabilul parcării auto din cadrul aeroportului.

După cum bine cunoașteți și dumneavoastră de la responsabilii tehnici din cadrul Consiliului Județean care au urmărit lucrările, ceea ce s-a reparat reprezintă o parte infimă, adică aproximativ 15% din totalul suprafeței care necesită reparații. Mai mult, grămezi de resturi de bitum zac nestingherite în parcare, fără să fi deranjat responsabilii dumneavoastră.

Ne exprimăm profundul dezacord cu privire la modul în care induceți în continuare în eroare opinia publică. Parcarea necesită intervenţii de reparaţii şi întreținere serioase și urgente. (foto) Considerăm că perioada aceasta este cea mai prielnică pentru a face acest lucru, ținând cont și de faptul că nu a început sezonul estival, când traficul aerian este în plină expansiune.

Mai mult, prin nefinalizarea tuturor lucrărilor de reparații la parcare, suprafata betonată se va deteriora și mai mult în perioada următoare, reprezentând un real pericol pentru siguranţa pasagerilor, a angajaților aeroportului, precum și pentru agenții economici care își desfășoară activitatea în perimetrul aeroportului.

Dacă prin diferite moduri ați discreditat angajații aeroportului sau v-ați ascuns de dialogul cu aceștia, vă rugăm să nu manipulați și comunitatea și mass media prin neadevăruri transmise în comunicatele dumneavoastră de presă!

Cu stimă,
Gabriel Ene – președintele organizației sindicale"

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

poza_1.png
sindicat aeroportul cluj alin tise scrisoare deschisa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0972 (s) | 22 queries | Mysql time :0.031244 (s)