Situație explozivă cu Pepe și noul iubit al Ralucăi Pastramă. La ce s-a ajuns între cei doi. Cine este misteriosul presupus iubit al Ralucăi Pastramă. Îl cunoștea Pepe dinainte? Noi detalii ies la iveală în cadrul celui mai mediatizat, popular și scandalos divorț al anului 2020.

Situație explozivă cu Pepe și noul iubit al Ralucăi Pastramă

Situație explozivă cu Pepe și noul iubit al Ralucăi Pastramă. Pepe și noul iubit al Ralucăi Pastramă s-au amenințat reciproc? Se pare că artistul ar fi aflat cine este bărbatul cu care soția sa l-ar traduce de trei ani de zile. Cea mai recentă „escapadă” a frumoasei brunete și a presupusului său iubit ar fi fost la un hotel din Câmpina. Este vorba despre un tânăr de origine arabă, fiul unui om de afaceri, care este proprietarul unei măcelării arăbești din Capitală. Se pare că Pepe le-a povestit celor apropiați că, în toți acești trei ani, ar fi încercat să treacă peste presupusele infidelități ale soției sale.

Surse apropiate cuplului au dezvăluit, în exclusivitate, pentru cancan.ro, că după ce ar fi aflat de „escapadele” Ralucăi și ale presupusului iubit, Pepe l-ar fi contactat pe iubitul soției sale pe Instagram, pentru a-i spune să o lase în pace pe mama fetițelor sale. Însă, răspunsurile pe care le-a primit cântărețul din partea presupusului amant al Ralucăi Pastramă au fost destul de acide și înțepătoare.

„Pepe l-a abordat pe Instagram. L-a rugat să-i lase soția în pace, dar răspunsurile tânărului au fost extrem de acide. Cei doi s-ar fi amenințat reciproc. Tânărul de origine arabă se pare că nu s-a lăsat impresionat de artist și s-a contrat serios cu el. Amenințările au fost lansate din ambele tabere. Cel puțin asta ar fi reieșit din mărturisile lui Pepe”, au declarat surse din anturajul lui Pepe, pentru cancan.ro.

Cine este presupusul iubit al Ralucăi Pastramă

Deși au anunțat că s-au despărțit la începutul lunii noiembrie și nu vor ajunge la tribunal, se pare că divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă nu va decurge exact așa cum a plănuit el. Cine este noul iubit al soției lui Pepe. Care este motivul pentru care Raluca Pastramă a insistat să divorțeze mai repede? De o lună de zile, artistul nu are liniște. Raluca a plecat la mama ei și a luat cele două fetițe cu ea. A urmat un scandal în care s-a spus că Pepe ar fi fost violent cu soția sa, iar aceasta l-ar fi dat în judecată, făcând rost de un ordin de restricție de la poliție. Apogeul celui mai mediatizat divorț al anului 2020 a fost momentul în care s-a aflat, în presă, că Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe.

Potrivit celor de la playtech.ro, persoana care ar încerca să o convingă pe mama copiilor lui Pepe să iasă, în mod oficial, din relație este noul său iubit. Raluca Pastramă ar fi îndrăgostită până peste cap de actualul ei partener de viață. Apropiați ai familiei Pascu au declarat pentru playtech.ro că Raluca este pe punctul de a începe o viață nouă cât mai curând, alături de cel care i-a furat inima. Cel de care s-a îndrăgostit mama fetițelor lui Pepe ar fi un tânăr arab, fiul unui potent om de afaceri din București.

„El este foarte rănit, a aflat atât de multe detalii, atâtea dovezi. Este pur și simplu șocat că soția lui i-a putut face așa ceva, că s-a putut îndrăgosti atât de tare de un alt bărbat. Pepe i-a transmis foarte clar Ralucăi că și dacă rămâne cu fetele, el nu va fi niciodată de acord ca ele să cunoască un alt bărbat. Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat. Mult timp el nu a simțit nimic, dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă!”, au declarat apropiați de-ai lui Pepe pentru impact.ro

coral