George B. Dumbrava, cunoscut sub denumirea de "Smiley", a fost una dintre cei mai indragiti concurenti din cadrul show-ului "Chefi la cutite". Viata tanarului s-a schimbat complet dupa participarea la emisiune, avand in plan deja o nunta. Din pacate insa, aceasta s-a anulat. Iata cu cine urmeaza sa se casatoreasca!

Concurentul a fost poreclit "Smiley" dupa asemanarea izbitoare cu celebrul cantaret. In plus, tanarul este mereu cu zambetul pe buze. A intrat in show cu o groaza de emotii si nici macar el nu s-ar fi asteptat nicio clipa ca in viata lui sa apara atat de multe schimbari in urma acestei experiente.

La 26 de ani, "Smiley" de la "Chefi la cutite"  isi vede deja visul implinit. Pe plan profesional, are din ce in ce mai mult succes in cariera si nici pe cel sentimental nu sta mai rau. In ceea ce priveste viata personala, George si-a facut planuri de nunta cu o colega din sezonul 6, cel la care participat. Admitoratorii au fost extrem de incantati de veste.

"Smiley" nu mai locuieste in Romania. Acesta a ales sa locuiasca in Germania cu viitoarea lui sotie, care l-a cucerit cu mancarea delicioasa pe care i-a gatit-o. Desi urmau sa se casatoreasca anul acesta, cei doi indragostiti au fost nevoiti sa anuleze nunta.

"Dupa emisiunea «Chefi la cutite» viata mea s-a schimbat radical. Locuiam in Koln impreuna cu familia si in timpul concursului am intalnit o fata, pe Alexandra Neagoie, fosta concurenta si ea, in sezonul 6, si am renuntat la tot pentru ea, fiind pe atunci cuplat cu o italianca. Pot sa zic ca m-a uimit prin felul ei de a gati si m-a cucerit cu un preparat de sushi senzational. Trebuia sa facem nunta anul acesta, dar din pacate tatal ei a murit cu cateva luni inainte. Dupa cum stim, in viata sunt multe necazuri, dar trebuie sa trecem peste pentru a fi mai tari pe viitor", a povesit "Smiley" pentru Click!.

coral