News Flash:

SMURD Cluj le mulțumește celor de la Beard Brothers pentru ambulanța achiziționată ăn urma campaniei "Wheels for Life 1.12"

16 Mai 2019
1600 Vizualizari | 0 Comentarii
SMURD Cluj

SMURD Cluj mulțumește organizației Beard Brothers pentru ambulanța de Terapie Intensivă Mobilă achiziționată ca urmare a campaniei "Wheels for Life 1.12".

Echipa SMURD Cluj le-a transmis un mesaj de mulțumire celor de la Beard Brothers pentru ambulanța pe care au achiziționat-o și pentru că s-au "încăpățânat" și continuă campania pentru achiziționarea celei de-a doua mașini de intervenție.

"Suntem obișnuiți să fim noi cei care dau o mână de ajutor oamenilor la nevoie, dar cei de la Beard Brothers au fost eroii noștri prin campania „Wheels for Life 1.12”, campanie ce a strâns bani pentru o ambulanță de tip C (Terapie Intensivă Mobilă), care se află chiar în acest moment pe intervenție.

Dar „bărboșii” nu s-au oprit aici. S-au „încăpățânat” și continuă campania pentru achiziționarea celei de-a doua mașini de intervenție. „Cee?” ar fi reacția multora.

Nu putem decât să le spunem un sincer „Mulțumesc!” și să le transmitem că apreciem tot ce fac pentru comunitatea clujeană și nu numai", a scris SMURD Cluj pe Facebook.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

smurd cluj ambulanta beard brothers achizitie campanie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1609 (s) | 33 queries | Mysql time :0.051897 (s)