Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc a pus-o „în alertă” pe soția lui Patrick Mouratoglou. Ada Obilu nu este încântată de colaborarea dintre cei doi, începută acum cinci luni, și le-ar fi spus prietenelor că va face tot posibilul să o țină cât mai departe pe jucătoarea din România. Consoarta antrenorului francez are numeroase motive să-și pună semne de întrebare.

Soția lui Patrick Mouratoglou nu vede cu ochi buni colaborarea dintre soțul său și Simona Halep

Divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc a ajuns în presa internațională, iar specialiștii au spus că acesta ar putea fi unul dintre motivele care au dus la eliminarea prematură de la US Open 2022. Cei doi s-au despărțit, în fața notarului, după un mariaj care a durat mai puțin de un an.

„Mașina merge doar înainte” a spus enigmatic fostul soț al campioanei din România în momentul în care a fost întrebat dacă mai există șanse de împăcare. Tot un răspuns ironic, legat de primul tur de la US Open 2022, oferise și cu câteva ore înainte, fapt ce a alimentat anumite suspiciuni.

Presa a scris că antrenorul Patrick Mouratoglou i-ar fi cerut Simonei Halep ca membrii familiei să nu vină la meciuri și stagii de pregătire pentru că nu o lasă să se concentreze. Toni Iuruc, spre exemplu, nu a fost la niciun turneu și nu a fost prezent nici în cantonamentul de pregătire din Franța. ProSport scrie că ar fi fost deranjat de această interdicție, dar și pentru că a văzut că Simona Halep nu iese din cuvântul antrenorului și și-a schimbat oamenii din staff, colaboratorii, iar între cei doi există o mulțime de „bezele” pe rețelele sociale.

Ada Obilu vrea ca soțul ei să rupă contractul cu Simona Halep

Tot mai prevăzătoare este și soția lui Patrick Mouratoglou. Ada Obilu s-a confesat prietenelor și a spus că așteaptă cu nerăbdare o confruntare cu Simona Halep. „D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun”, ar fi spus consoarta antrenorului francez.

Femeia a promis că cei doi vor înceta contractul început în luna aprilie. „Poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!”, ar fi spus Ada Obilu, conform Cancan.ro.

Motivul pentru care Ada Obilu este atât de nerăbdătoare ca acest parteneriat să se încheie este foarte limpede. Îl cunoaște foarte bine pe Patrick Mouratoglou, iar după divorțul Simonei Halep simte că este în pericol. Antrenorul francez a mai fost căsătorit de două ori. A doua oară a divorțat la scurt timp după ce a început să lucreze cu Serena Williams. Ada Obilu și Patrick Mouratoglou s-au căsătorit în anul 2016 și au împreună două fete. În total, antrenorul francez are cinci copii din cele trei căsnicii.

Simona Halep nu va juca la niciun turneu în luna septembrie și a început săptămâna pe locul 9 WTA.

  coral