News Flash:

Soția lui Volodimir Zelenski, mesaj dureros după crimele din război: „Omoară copii, cu cinism”

11 Martie 2022
535 Vizualizari | 0 Comentarii
Olena Zelenska Cum s ac ionezi i s tr ie ti n timp de r zboi

Olena Zelenska, soția președintelui ucrainean, caută sprijin din partea primelor doamne din întreaga lume. Sute de soldați mor, iar unitățile din țară sunt distruse de forțele rusești. Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska și președinte Zelenski, fac tot posibilul pentru a-și susține compatrioții. Olena Zelenska a inițiat un canal Telegram unde oamenii pot găsi răspunsuri verificate.

Olena Zelenska: „Cum să acționezi și să trăiești în timp de război?”

Olena Zelenska s-ar afla într-o locație nedezvăluită din Ucraina, în timp ce soțul ei, președintele Volodimir Zelenski, spune că ea și copiii lor sunt, de asemenea, ținta invadatorilor ruși.

În timp ce Zelenski își menține poziția, la fel face și soția sa, Olena Volodimirivna Zelenska, care se pare că se află, de asemenea, încă în Ucraina. Președintele a refuzat să spună unde se află ea și cei doi copii ai lor pentru a rezista atacurilor rusești.

„Nu voi avea panică și lacrimi. Voi fi calm și încrezător. Copiii mei se uită la mine.

Voi fi alături de ei. Și alături de soțul meu. Și alături de voi”, a declarat vineri Olena Zelenska într-o postare pe Instagram.

După izbucnirea războiului în Ucraina săptămâna trecută, Olena Zelenska a deschis un canal Telegram unde oamenii pot găsi răspunsuri verificate. Despre această inițiativă, Olena a declarat:

„Cum să acționezi și să trăiești în timp de război? În aceste zile, cu toții avem multe întrebări. Aș vrea să ajut cât de mult pot.

Așa că am început un canal special pe Telegram cu răspunsuri verificate”.

Prima doamnă vrea să spună adevărul lumii

Între timp, Olena a intrat pe Instagram pentru a spune că primele doamne din întreaga lume o întreabă cum pot ajuta Ucraina.

„Răspunsul meu este – spuneți lumii adevărul! Vorbiți! Ceea ce se întâmplă în Ucraina nu este o  operațiune militară specială, așa cum spune Putin.

Este un război la scară largă, în care agresorul este Federația Rusă”, scrie Olena Zelenska  pe Instagram.

Olena Zelenska, în vârstă de 44 de ani, s-a căsătorit cu Volodimir Zelenski ei în 2003. Cuplul s-a cunoscut la Universitatea Națională Krii Rih, unde ea a studiat arhitectura și scrisul.

Ei au doi copii, Oleksandra, în vârstă de 17 ani, și Kirilo, în vârstă de 9 ani.

Pe lângă îndatoririle sale de primă doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska rămâne scenaristă la Kvartal 95 Studio, o companie de producție fondată de soțul ei, care a fost un comediant și actor popular înainte de a câștiga președinția în 2019.

Zelenska nu a fost prea fericită când a aflat de ambițiile politice ale soțului ei, a declarat pentru Vogue Ucraina în 2019.

„Eu sunt o persoană nepublică. Dar noile realități își cer propriile reguli, iar eu încerc să le respect. Nu pot spune că publicitatea sau comunicarea cu presa este stresantă pentru mine. Dar prefer să stau în culise.

Soțul meu este mereu în prim-plan, în timp ce eu mă simt mai bine în umbră. Nu sunt sufletul petrecerii, nu-mi place să spun glume. Nu este în caracterul meu.”, a declarat atunci într-un interviu pentru articolul de copertă al revistei.

„Omoară copii, cu cinism”

În timp ce țara sa este atacată, sute de persoane au fost deja raportate ca fiind moarte sau rănite, inclusiv mai mulți copii.

„Invadatorii ucid copii ucraineni. Conştient şi cu cinism. (…) Trebuie să vorbesc! Deja peste 38 de copii au murit în Ucraina. Şi acest număr poate creşte în timp ce eu vă vorbesc! Când Federaţia Rusă spune invadatorii nu îi atacă pe civili, arătaţi-le aceste fotografii!

Arătaţi-le chipurile acestor copii care nu au avut şansa să crească. Câţi trebuie să mai moară pentru a convinge trupele Rusiei să înceteze focul şi să permită coridoarele umanitare? Avem nevoie acum de coridoare în oraşele atacate cel mai mult în Ucraina!”, a fost mesajul de astăzi al primei doamne a Ucrainei, Onlena Zelenska.

Dar Olena Zelenska se concentrează asupra rezistenței ucrainenilor, în timp ce mulți dintre ei iau armele pentru a-și apăra țara sau caută protecție în subteran împotriva munițiilor rusești care cad, conform publicației People.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1448 (s) | 22 queries | Mysql time :0.040867 (s)