Casatoria dintre printul Harry si Meghan Markle este pusa, din nou, sub un mare semn de intrebare, alimentand speculatiile din ultima perioada. Dupa ce cuplul s-a retras din Casa Regala a Marii Britanii, preferand sa plece in Canada, s-au facut pana si pariuri in ceea ce priveste viitorul comun al celor doi.

Iata ca acum – dupa ce s-a discutat indelung despre presiunile puse de Regina pe umerii Printului si dupa ce s-a spus, la un moment dat, ca acesta va divorta – apare o noua stire de senzatie. Potrivit informatiilor facute publice – pe YouTube – de Royal Family & Star, Meghan Marckle ar fi cerut divortul, hotarand sa taie in carne vie si sa intoarca o noua fila in viata ei. Deocamdata, nu exista o reactie din partea Casei Regale a Marii Britanii, iar cuplul nu a avut nimic de spus referitor la aceasta informatie care urmeaza a fi sau a nu fi confirmata de viitorul apropiat.

Cert este ca, in ultima perioada, Meghan si Harry s-au aflat sub lumina reflectoarelor, desi cei doi au declarat ca au nevoie de liniste si nu doresc decat sa se dedice micutului Archie. Se vorbeste despre un adevarat… MEXIT, cu referire la BREXIT si la relatia tensionata dintre Meghan Markle si cei care – conservatori fiind – au criticat-o indelung, iar admiratorii cuplului spera ca aceasta informatie sa nu fie decat o alta perdea de fum in mass-media.

Meghan a mai divortat o data

Meghan Markle nu se afla la prima casnicie, iar acest lucru a starnit divergente intre Printul Harry si Regina Elisabeta inca din momentul in care acesta i-a marturisit ca are intentii serioase cu fosta actrita de la Hollywood. In anul 2004, Meghan a intalnit barbatul care avea sa-i devina primul sot: Trevor Engelson, barbatul alaturi de care a trait o frumoasa poveste de dragoste si care a cerut-o de sotie in anul 2010. Cei doi au fost impreuna pana in anul 2013, atunci cand amandoi au scris negru pe alb ca nu se mjai doresc reciproc si au ajuns la divort.

Conform pariurilor aparute, un divort intre cei doi este mai probabil decat castigarea Wimbledon-ul de catre Serena Williams, cotata cu 6/1. Tot la pariuri se acorda o atentie speciala si in ceea ce priveste cariera lui Meghan Markle. Exista o cota de 12/1 pentru predictia ca fostii membrii ai Casei Regale sa aiba propriul reality show si o cota de 20/1 ca Megan sa aiba o aparitie episodica in serialul Suits, din a carui distributie a iesit inainte de casatoria cu Harry.

coral