Un sofer de TIR a facut prapad intr-un parc industrial din Prahova, dar a scapat cu viata. Acesta a intrat intr-un parapet si a lovit alte doua camioane, dupa care s-a rasturnat. Pompierii intervin pentru ca din cisterna se scurge combustibil.

Soferul unei cisterne pline cu motorina s-a rasturnat in Prahova

Accidentul s-a petrecut in urma cu putin timp in Parcul Industrial din Aricestii Rahtivani. Din primele date se pare ca soferul unei autocisterne incarcate cu 26 de tone de motorina nu ar fi observat un parapet de beton, a intrat in el si din impact ar fi lovit si alte doua camioane parcate, unul incarcat cu 26 tone de suflat de sodiu si unul cu 23 de tone de cauciuc. Apoi mastodontul a intrat in balans si s-a rasturnat pe laterala.

Conducatorul autocisternei, un cetatean moldovean, a scapat cu teafar din accident si a spus ca nu ar fi observat parapetii din beton. Din cisterna se scurge motorina, asa ca zona a fost izolata pe o suprafata de 2000 mp si a fost anuntata Garda de Mediu. La locul evenimentului au fost mobilizate un echipaj de stingere, unul de descarcerare si unul de prim ajutor de la ISU Prahova. Traficul va fi restrictionat pentru ridicarea vehiculului.

coral