Cu aproape 30 de ani de experiență în confecționarea bijuteriilor, brandul SOKOLOV a inaugurat în Iulius Mall Cluj primul său magazin din regiune, acesta fiind al doilea din România. Noua locație este pregătită să răspundă și celor mai îndrăznețe tendințe în materie de accesorii, cu bijuterii rafinate cu diamante, inserții prețioase și semi-prețioase sau bijuterii clasice cu pietre swarovski, dar și cu o varietate de ceasuri cu mecanism elvețian.

Recent, Iulius Mall Cluj și-a diversificat mixul de chiriași premium. SOKOLOV a deschis o nouă locație și le propune clujenilor bijuterii realizate într-un studio unde peste 30 de designeri crează modele care să răspundă celor mai noi tendințe. Brandul este recunoscut pentru colecțiile sale capsulare, care sunt într-o actualizare constantă, astfel încât clienții să regăsească în locațiile SOKOLOV ultimele apariții în materie de bijuterii, dar și pentru colecțiile sale de sezon: primăvară-vară și toamnă-iarnă.

SOKOLOV propune inele cu diamante, pietre swarovski sau perle, supradimensionate ori discrete, care se pliază pe ultimele trenduri fashion, iar pe cei care sunt în căutarea bijuteriilor pe care le vor purta toată viața – verighete sau inele de logodnă –, brandul îi întâmpină cu o varietate de modele. Colierele lungi, cu pandantive multicolore, sunt un „must-have” sezonul acesta, iar designerii SOKOLOV s-au asigurat că în locațiile brandului vor fi expuse o varietate de propuneri din aur sau argint. Formele autentice, materialele atent alese și culorile îndrăznețe ale cerceilor de la SOKOLOV vor da oricărei ținute o notă de autenticitate și rafinament.  

În același timp, SOKOLOV este o destinație și pentru iubitorii de ceasuri. Având carcasă din aur și argint cu diamante și pietre de zirconiu și mecanism elvețian Ronda Swiss, ceasurile brandului sunt un adevărat statement atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Pentru cei care sunt în căutarea unor modele universale, SOKOLOV dispune și de ceasuri din oțel, cu mecanisme japoneze Miyota.

La inaugurarea SOKOLOV au participat și invitații speciali: Daniel Buzdugan și Andreea Bălan.

Descoperă universul bijuteriilor delicate, de cea mai înaltă calitate, la SOKOLOV, în Iulius Mall Cluj!

 

coral