O minoră de 14 ani din Bucha a fost violată de cinci soldați ruși, iar acum este însărcinată. Și un alt băiat de 11 ani a fost abuzat chiar în fața mamei sale legate de un scaun. Iată ce dezvăluiri terifiante a făcut comisara Radei Supreme pentru drepturile omului, Liudmila Denisova!

Băiat de 11 ani a fost violat sub ochii mamei sale

Soldații ruși nu se opresc din a face victime! În Bucha și Irpen, militarii au torturat, au uciși și au violat, iar Liudmila Denisova a povestit despre cazurile a trei incidente de viol asupra cetățenilor din aceste teritorii.

Victimele rușilor

Comisara Radei Supreme pentru drepturile omului, Liudmila Denisova, a afirmat că armata lui Vladimir Putin nu are limite, iar cei implicați în incidentele terifieante vor fi pedepsiți aspru, neputând să se ascundă.

„Nivelul de cruzime al armatei teroriștilor și călăilor din Federația Rusă nu cunoaște limite: copii violați… Nu există niciun loc pe pământ sau în iad unde criminalii ​​să se poată ascunde de pedeapsă!”, a declarat Liudmila Denisova.

Victimele militarilor ruși au fost: o fetiță de 14 ani, un băiețel de 11 ani și o fată de 20 de ani. Fata de 14 ani din Bucha a fost violată de cinci soldați , iar acum este însărcinată. Băiatul de 11 ani din Bucha a fost abuzat în fața mamei sale legate pe un scaun, care a fost obligată să privească toată scena. Tânăra de 20 ani din Irpen a fost și ea violată de militarii ruși.

Liudmila Denisova face apel la ONU

Comisara Radei Supreme pentru drepturile omului face apel la Comisia de anchetă a Organizația Națiunilor Unite privind încălcările drepturilor omului în timpul invaziei din Rusia a Ucrainei. Aceasta cere înființarea unei noi misiuni de experți a statele membre ale Organizației Securității și Cooperării în Europa, în acord cu cadrul Mecanismului de la Moscova, pentru cercetarea crimele din război, conform spynews.ro

coral