Rasturnare de situatie la Ferma, in editia de miercuri seara, 3 aprilie. Marti, sora Claudiei Pavel, Paula,  a intrat in competitie pentru a o razbuna pe artista, care a avut numeroase conflicte cu Brigitte Nastase, insa lucrurile au luat o intorsatura neasteptata.

Paula a fost eliminata dupa doar o noapte petrecuta la ferma, dupa ce a incalcat grav regulamentul. Cat timp a stat in Ferma, bruneta a lansat o serie de acuzatii foarte grave, lasand sa se inteleaga ca Brigitte ar fi otravit-o cu picaturi de ochi pe sora sa, care a inceput sa acuze stari de rau imediat ce a ajuns in Bucuresti.

Mai mult, sora lui Cream nu s-a limitat la a face doar aceste speculatii, ci si-a dat lavaliera jos in repetate randuri, desi regulamentul interzice clar acest lucru. Mai mult decat atat, ea ar fi rugat-o pe Brigitte sa o urmeze intr-un loc mai retras unde i-a formulat foarte clar ca a intrat in emisiune pentru a o discredita si a-i plati pentru comportamentul manifestat fata de sora sa.

Sora Claudiei Pavel a intrat la show-ul Ferma in editia de marti, 2 aprilie 2019. Aparitia Paulei a fost un soc pentru Brigitte Sfat, cea care a acuzat-o pe Claudia Pavel ca ar fi avut o aventura cu unul dintre fostii ei soti. La Ferma, Brigitte Sfat si sora Claudiei Pavel au avut o discutie pe aceasta tema.

coral