Fosta nevasta a lui Ilie Nastase a rabufnit la adresa Claudiei Pavel, pe care a acuzat-o ca s-ar fi culcat cu primul ei sot.

Declaratiile au fost facute in cadrul show-ului „Ferma”, in editia de joi seara. Sora Claudiei a avut prima reactie.

„Este absolut aberant ce a putut sa spuna despre Claudia. Sora mea habar nu are cine este acest om (n.r. Octavian Sfat) despre care aceasta femeie vorbeste. Claudia era doiar o copila pe vremea aceea.

Canta cu trupa Candy si mergea peste tot cu tata. Ea era la Mangalia, in sud-ul tarii, iar acel barbat in vest. Ce treaba sa aiba unul cu altul.

Este limpede ca totul se intampla in imaginatia ei. Am hotarat cu Claudia sa o actionam in instanta, iar eu ma voi ocupa de tot.

Voi angaja avocati care sa o reprezinte pe sora mea, pentru ca nu poti sa strici imaginea unui om asa. Sora mea a avut primul prieten la 19 ani, cand a venit la Bucuresti. Pana atunci s-a ocupat de scoala”, a povestit Paula Pavel apropiatilor.

Sloboda la gura cand ceva nu-i convine, Brigitte Nastase nu s-a mai putut abtine si, la nici 3 zile de convietuire alaturi de Claudia Pavel, a rabufnit, spunandu-le tuturor celor de la „Ferma’ ca artista a avut o relatie cu primul ei sot, Octavian Sfat, chiar in timpul mariajului lui cu Brigitte.

„Sotul meu, tata lui Robi, m-a inselat cu ea. A venit la concursul asta sa se combine cu alti barbati?’, a rabufnit Brigitte, fara sa tina cont ca in jurul ei sunt camere de filmat – sau, poate, tocmai de asta.

Cum Octavian Sfat a murit la sfarsitul lui 2002, an in care Claudia „Cream’ Pavel a implinit 18 ani, daca spusele lui Brigitte sunt reale, atunci, cantareata a fost combinata cu el cand era minora.

coral