News Flash:

Spectacol cu roboti creati de liceeni, duminica, la Iulius Mall Cluj

23 Ianuarie 2019
1007 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Mall Cluj

Șase echipe de liceeni din Cluj-Napoca, participanți la programul BRD FIRST Tech Challenge România, vin la Iulius Mall să impresioneze publicul cu roboții construiți de ei.

DEMO ROBOTICA va avea loc duminică, pe 27 ianuarie 2019, la parterul Atriumului Iulius Mall. Evenimentul inedit îi are în prim-plan pe elevii de liceu din Cluj-Napoca înscriși în programul de robotică BRD FIRST Tech Challenge România, organizat de Asociația Nație prin Educație. De la ora 14.00, cele șase echipe de tineri vor face spectacol la Iulius Mall, cu ajutorul roboților construiți chiar de ei.

Demonstrațiile vor fi deosebit de captivante pentru publicul de toate vârstele, mai ales pentru că tehnologiile sunt realizate de către liceeni. Echipele Hype (Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu”), PrimeTech (Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu”),  Phoenix și Transilvania_Robotix (Liceul Teoretic „Avram Iancu”), The ArchiTechs (Colegiul Național „Emil Racoviță”) și Rutherbots (Colegiul Tehnic de Comunicații „Augustin Maior”) sunt cele care reprezintă Cluj – Napoca în competiția națională de robotică. Tinerii sunt pregătiți să le ofere curioșilor informații despre proiectele pe care le-au realizat și despre utilitatea acestora, dar și să împărtășească cu ei impresii despre pasiunea lor pentru robotică și științe exacte.

Echipele fac parte din cea mai mare competiție de robotică pentru elevi de liceu din țară – BRD FIRST Tech Challenge România. În programul dezvoltat de Nație prin Educație sunt înscrise 145 de echipe, 2.000 de elevi de liceu, din 77 de orașe. Miza cea mare este participarea la Campionatul Național de Robotică, care va avea loc la București, pe 22 – 24 martie 2019, și calificarea la Campionatul Mondial din SUA (aprilie 2019).

Vino să vezi în acțiune și să susții cele mai bune echipe de robotică de liceu, duminică, la Iulius Mall Cluj!

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

demo robotica iulius mall rutherbots
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 33 queries | Mysql time :0.058947 (s)