News Flash:

Spectacolul "Croitorașul cel Isteț", pus în scenă în șase comune ale Clujului

17 Mai 2019
1492 Vizualizari | 0 Comentarii
croitorasul17

Copiii din șase comune ale județului Cluj s-au bucurat în aceste zile de năzdrăvăniile eroului din spectacolul ,,Croitorașul cel Isteț”, în regia Emiliei Nechita, prezentat de artiștii Teatrului de Păpuși ,,Puck”.

Astfel, marți, 14 mai 2019, spectacolul s-a jucat pe scena căminelor culturale din comunele Sânpaul și Gîrbău. Miercuri, 15 mai, Croitorașul și-a prezentat aventurile de necrezut la Mărișel, precum și în fața publicului din Măguri Răcătău, iar joi, 16 mai, s-au bucurat de spectacol copiii din Beliș și Râșca.

Spectacolul a avut premiera în martie 2008 și are în prim-plan călătoria eroului care își descoperă puteri nebănuite „că doar nu e puțin lucru să omori șapte muște dintr-o lovitură”.  Croitorașul cel Isteț pleacă în lumea largă pentru a se lăuda cu isprava lui. Aflat în situația de a se întrece în putere cu Uriașul Bebe și cu Marele Uriaș, Croitorașul cel Isteț realizează că, de fapt, adevărata lui forță stă în ascuțimea minții. Pe drumul de întoarcere către casă, încântat de a doua sa mare victorie, acesta le spune tuturor celor pe care îi întâlnește în cale că în viață „nu contează înălțimea, ci contează istețimea!”.

Scenografia este semnată de Relu Pene. Distribuția este alcătuită din Iulian Lungu/Robert Gutunoiu și Laura Corpodean/Adina Ungur.

Miniturneul derulat în cele șase comune clujene face parte din proiectul „Acces la cultură al copiilor din mediul rural, derulat de Consiliul Județean Cluj și Teatrul de Păpuși ,,Puck”. Scopul acțiunii îl reprezintă punerea în scenă, în toate comunele județului Cluj, a unor piese de teatru îndrăgite de cei mici și nu numai.

Seria spectacolelor a fost deschisă luni, 1 aprilie, cu reprezentații de teatru de păpuși în comunele Negreni și Ciucea.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Croitosaul_cel_Istet_la_Sanpaul_3_.jpeg
spectacol scena
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0766 (s) | 22 queries | Mysql time :0.027107 (s)