Florin Piersic are 85 de ani şi nu vrea să se îmbolnăvească de Covid-19, mai ales că se află în categoria cu risc crescut, așa că și-a mutat reședința în căsuța lui de vacanță, situată la 20 de kilometri de Cluj.

Maestrul cinematografiei și al teatrului românesc, Florin Piersic, a acceptat de curând să revină la Cluj, ca să filmeze un interviu cu Dan Negru care va fi difuzat de Antena 1 și de Florii. "O nouă provocare lansată de Dan Negru. Mi-a fost drag să fiu din nou în fața camerelor, să povestim împreună…", a postat artistul Florin Piersic pe pagina sa de Facebook. 

”Florin Piersic este cel mai iubit român, din ultimii 50-80 de ani. (…) am descoperit un alt Piersic, mult mai energic, mai vioi și mereu îl întreb de unde atâta energie”, a declarat Dan Negru pentru playtech.ro.

Marele actor Florin Piersic și-a cumpărat trei locuințe, din banii câștigați din film și din teatru. Acesta deține un apartament în București, unde stă când vine la filmări, la televiziuni, un apartament în Cluj, și încă o casă de vacanță, construită pe un deal, la 20 de kilometri de Cluj. Acolo s-a baricadat în pandemie deoarece e o zonă cu aer curat și lume puțină, acolo se simte mai relaxat, mai păzit de boală, au declarat apropiații artistului pentru impact.ro. 

coral