Studenţii pasionaţi de jurnalismul vizual şi producţia video se pot înscrie, până în data de 15 aprilie 2019, la festivalul studențesc național V FOR VISUAL organizat de Departamentul de Jurnalism și Media digitală din cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării a Universităţii Babeș-Bolyai.

Ediţia din acest an a festivalului va avea loc în data de 15 mai 2019 și va găzdui o competiție de producții video studențești non-fiction și prelegeri vizând realitățile jurnalismului vizual, susținute de profesioniști recunoscuți.  

La competiţie sunt invitați să se înscrie studenți din domeniile media, antropologie, jurnalism și comunicare, cu materiale vizuale (non fiction short de maximum 8 minute sau photo slideshow, produse atât în cadrul activităților cu caracter didactic, cât și în afara lor, dar nu mai vechi de 2018, care nu au mai fost prezentate în acest festival).

Materialele selectate vor fi prezentate public în proiecția de gală care va avea loc în data de 15 mai 2019 şi în cadrul căreia juriul, alcătuit din personalități media, va desemna lucrările câștigătoare, cea mai populară producție urmând să fie desemnată prin votul direct al publicului.

Pentru mai multe detalii vă invităm să accesaţi link-ul AICI.

coral