Intre Cristian Tudor Popescu si vlogger-ul Selly a izbucnit un conflict monstruos care este departe de a se fi incheiat. Antreprenorul Stefan Mandachi, devenit celebru dupa ce a construit primul metru de autostrada din Moldova, a tinut, la randul lui, sa intervina in disputa dintre jurnalist si vlogger.

“Un vlogger Shelly de 18 ani, pe care nu-l cunosc, a facut pacatu’ sa-si ia o masina din banii lui. 1. Hai s-o luam cu mate’ prima data, ca sa simplificam problemele interioare: daca a dat pustanul 70.000 euro inseamna ca doar din tva, in bugetul Statului, au intrat peste 11.176 euro, adica aproape 54.000 ron, (juma’ de miliard vechi) bani pe care Statul ii sparge dupa propria ratiune si pofta, prin munca lui Shelly. Deci Statul n-are probleme interioare, dar asta are. 2. La 18 ani pe ce sa-si sparga banii munciti cinstit? Pe ce vrea bicepsu’ lui, doar nu i-a furat. (Munciti cu mintea lui, cheltuiti cu mintea lui. Cand i-a muncit nu avea probleme interioare? Doar cand ii cheltuie?). Si in plus, o masina sigura, cu airbaguri nu-i doar figura, ci si o necesitate, un scut, o armura in tara in care pluteste mortea pe sosele. Drept dovada, a facut accident si a fost protejat”, a scris Mandachi.

“Daca pustiu’ a facut profituri de 70k inseamna ca-i genial la varsta lui. Eu chiar as cere lectii la un antreprenor atat de destept. Asta ar trebui sa predea antreprenoriat. Pustiul e capitalist. Cati de varsta lui din Europa sau din lume a reusit sa faca banii lui? Mi-l imaginez pe Ceausescu la fel de oripilat cum un copil burghez (vurghez ? ) cheltuie. Pai asta e mai tare ca 1000 profesori care predau educatie antreprenoriala in scoli. In loc sa-l dai exemplu tuturor, tu ii spui ca are probleme cu capu’? Exact asa au fost catalogati toti oamenii de afaceri, de aia isi palmeaza masinile, averile si isi petrec vacantele ascunsi in afara. Nu ca-s de plans, nici gand, dar niciodata nu au fost incurajati desi tin bugetu-n carca. Prezumtia de “probleme cu bibilica” inca pluteste peste patroni. Dar lor le place, mie nu”, a mai transmis Stefan Mandachi.
De unde a pornit conflictul dintre Selly si CTP

Selly si-a botit bolidul de 70.000 de euro, dar a tratat situatia ca si cum nu s-ar fi intamplat mare lucru. Gazetarul Cristian Tudor Popescu l-a taxat ca atare pe vlogger.

„Persoanele astea care umbla cu geci de 1.500 de euro si cu masini de 70.000 de euro, cum l-am vazut pe baiatul acesta, vloggerul, a venit aici, la Digi, Selly sau Selby, era reprezentantul noii generatii, care vine cu forta, cu entuziasm, sa lichideze vechile structuri imbratranite, dinozaurii… Frumos, revolutionar!… Si-acum vaz ca prima lui grija este sa-si ia la… cat are, nu stiu, 16-17-18 ani, cred ca n-are 20 de ani, isi ia masina de 70.000 de euro, pe care, de altfel, a si ciocnit-o”, a spus CTP, la Digi24.

coral