Stefan Stan, primul castigator de la “Vocea Romaniei”, traieste o drama fara margini… Mama lui s-a stins din viata, iar luni el a condus-o pe ultimul drum, in mare secret.

Cantaretului i-au alaturi cateva rude si apropiati care si-au luat ramas bun pentru totdeauna de la Mihaela Soare, o femeie cu un suflet extraordinar, care si-a iubit enorm fiul si l-a sustinut mereu cum a stiut mai bine. Mama lui Stefan Stan avea 68 de ani.
Stefan Stan, devastat de durere la ceremonia de inmormantare a mamei sale

Stefan Stan are sufletul ingenuncheat de suferinta din ziua in care mama lui a parasit aceasta lume. Luni, indragitul cantaret a condus-o pe ultimul drum pe cea care i-a dat viata si care l-a sustinut pana in ultima ei zi pe pamant. In imagini puteti vedea ca artistul este devastat de durere la ceremonia de inmormantare a mamei sale, chiar daca a incercat sa isi ascunda ochii sub o pereche de ochelari de soare negri. Dupa slujba religioasa, cortegiul funerar a plecat spre locul de veci pregatit pentru mama cantaretului in Cimitirul Ghencea.

Mihaela Soare avea 68 de ani si, deocamdata, nu se stie cauza decesului. De altfel, in postarea facuta de Stefan Stan inainte de inmormantarea mamei sale, el a scris un mesaj emotionant in memoria ei, insa nu a vorbit despre cauza pentru care aceasta s-a stins din viata la aceasta varsta. Poza de album alb-negru cu Stefan Stan, sarutat pe obrazul stang de mama lui, a fost insotita de descrierea: “Mama m-a facut sa rad, mi-a sters lacrimile, m-a strans in brate cu sufletul, m-a privit reusind in viata si m-a ridicat cand am cazut. Mama a fost o promisiune de la Dumnezeu ca voi avea pentru totdeauna un prieten!”.

Stefan Stan, incurajat de apropiati dupa moartea mamei sale

Prietenii si sustinatorii l-au coplesit cu mesajele pe artistul care este in doliu. “Stefan, sufletul unei mame nu se stinge niciodata!! Iti spune o inima de mama, care isi iubeste copiii pana la infinit!!! Iti spune un suflet care a trait fara mama de la 14 ani! Iti va lipsi caldura bratelor ei ,dar va fi prezenta in tot ceea ce faci tu, in versuri, in corzi si acord de chitara… si, mai apoi, in ochii copiilor tai!!! Curaj, fii puternic, ea te priveste dintr-o lume mai buna!”, “Sincere condoleante, Stefan. Noi, vecinii ei, suntem consternati ca dansa nu mai este printre noi, lumina vesnica si Dumnezeu sa o odihneasca in pace”, “Chiar ai avut o mama pe care te-ai bizuit intotdeauna  Sincere condoleante”, “Dumnezeu sa o odihneasca! Condoleante si bunul Dumnezeu sa iti aline mereu dorul de mama ta!”,“Drum lin catre stele. Sincere condoleante, multa putere. De acolo, de Sus, te va veghea mereu”, “Sincere condoleante, exact acum 3 luni, pe 19 iulie, mi-am pierdut MAMA  Fii tare! ”, “E foarte greu sa treci peste pierderea mamei. Multa sanatate si putere” sunt sapte dintre comentariile stranse de postarea artistului care a castigat prima editie a emisiunii “Vocea Romaniei”.

Stefan Stan le-a multumit tuturor apropiatilor si fanilor pentru mesajele de condoleante si gandurile pozitive pe care i le-au transmis. “Va multumesc din inima pentru fiecare gand bun, pentru fiecare cuvant frumos lasat aici si care sunt sigur ca a ajuns la mama mea! Nu am cuvinte sa va multumesc tuturor! Dumnezeu sa aiba grija de fiecare dintre voi si… iubiti-va parintii, oamenii apropiati! Va iubesc sincer oameni buni si frumosi!” este comentariul lasat de cantaret la fotografia in care apare alaturi de mama lui.

coral