News Flash:

STENOGRAME: Fostul episcop de Husi Corneliu Onilă l-a pus pe un elev să-i facă sex oral în seara zilei în care isi îngropase mama

26 Mai 2020
1433 Vizualizari | 0 Comentarii
fostul episcop de husi arestat preventiv pentru 30 de zile 663613

Detalii incredibile din dosarul în care fostul episcop de la Huşi, Corneliu Bârlădeanu, a fost reţinut pentru viol. Înaltul ierarh, tratat cu mare blândeţe de BOR după ce s-a aflat de orgiile sale sexuale, este acuzat că a profitat de un elev de 17 ani.  D.T. l-a filmat cu un ceas inteligent pe episcop. Una dintre agresiunile sexuale ar fi avut loc pe 9 mai 2017, zi în care episcopul şi-a îngropat mama

 „Ziarul de Iaşi“ a obţinut date din dosar, referitoare la acuzaţiile care i se aduc lui Corneliu Onilă. Potrivit unor surse, victima acestuia este un fost elev de la Seminarul din Huşi. D.T. are acum 20 de ani şi ar fi fost agresat sexual de mai multe ori de Onilă, în 2017. O serie de înregistrări video ale acelor abuzuri se află în posesia Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi. O informaţie-şoc: una dintre agresiunile sexuale s-ar fi consumat pe 9 mai 2017, zi în care episcopul şi-a îngropat mama.

Indicii despre agresiunile sexuale comise asupra lui D.T. au apărut în presa din Vaslui încă din 2017. Ziarul „Vremea Nouă“ a publicat în toamna acelui an o înregistrare în care fratele lui D.T., V.T., îi povestea unui alt coleg seminarist cum episcopul a făcut sex cu elevul ce avea pe atunci 17 ani. Liviu Bran, avocatul lui Corneliu Onilă, nu a dorit ieri să comenteze acuzaţiile. După izbucnirea scandalului de la Huşi, Corneliu Onilă a rămas fără funcţia de episcop, însă nu a fost caterisit, fiind trimis la Mănăstirea Văratec.

Stenograme: Fratele victimei îi povesteşte unui coleg cum D.T. a făcut sex cu episcopul

Seminarist: Dar asta cu D. (n.r. - protejarea numelui aparţine ziarului) şi cu PS-ul când s-a întâmplat!?

V.T.: Uăi, în ziua în care o înmormântat-o pe mă-sa, o băgat-o pe mă-sa în sicriu, seara el se f***a. Mai vrei ceva?

Seminarist: Să mori tu?!!!

V.T.: Tu dacă tu ai o femeie, tu cu M. (n.r. protejarea numelui aparţine ziarului), dacă Doamne fereşte, să moară maică-ta, tu seara te f**i cu M.?

Seminarist: Nu!

V.T.: Păi de aia îţi zic, că i-a supt p*** în locul femeii şi l-a f*** pe D.

Seminarist: Uăi, mamă!

V.T.: Când am venit noi cu cozonacii în seara aceea. Ştii, am venit cu cozonacii la cămin, cu… Ei, el în seara aceea s-a f**t cu D.! Când am venit noi la 11 în cămin. Da!! Mai vrei ceva?? Eu nu mai vreu nica. Un pumn în gură să-i f** şi gata, mă f** în el.

Seminarist 2: Pfoaii, mamă!

V.T.: Băi, ăsta e adevărul! 

Fostul episcop de Husi si fostul arhimandrit Sebastian Jitaru au fost arestati preventiv pentru 30 de zile. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 22 queries | Mysql time :0.035528 (s)