Probabil multe dintre voi ati auzit de acest termen, insa poate nu stiti exact ce anume presupune.  In videochat acest termen este utilizat deseori de catre membri dar si de catre trainerii si modelele de la Heylux Suceava.

O definitie concreta si specifica nu exista, insa teasingul poate fi asemanat cu un dans lasciv, o tachinare sau un fel de preludiu pentru a atrage persoana de sex opus. Sper ca acum iti este putin mai clar acest termen.

De ce este bine sa faci teasing sau sa te misti in fata camerei? Poate te intrebi si asta?

Postura din fata camerei este importantă  in domeniul videochat.Este important sa iti pui formele in evidenta si de asemenea sa te faci remarcata de catre membri.  Clar ca nu putem sta numai intr-o pozitie pentru ca la un moment dat devine inconfortabila. Noi, trainerii de la Heylux Suceava le recomandam modelelor sa isi schimbe pozitia cam odata la 10 minute.

Un model static si posomorat nu atrage.  Exista o diferenta intre viala reala si cea virtuala, de aceea trebuie sa acordam mai multa importanta miscarilor si gratiei atunci cand suntem online.Trebuie sa fim atente cum ne imbracam,  cum ne pozitionam, tocmai pentru a ne scoate atu-urile in evidenta.

La Heylux Suceava modelele beneficiaza de cursuri de dans gratuite.Ce alt mod de a te relaxa si de a invata ceva nou ar fi mai placut? Colega noastra, Lavinia, te va invata cum sa iti pui talentul in evidenta prin miscarile simple, insa atractive in acelasi timp.

Oricine poate invata arta flirtului si pozitionarea corecta in fata camerei. Noi avem incredere in tine!

Astfel vei reusi sa nu mai ai  emotii in fata camerei, pentru ca dansul iti aduce o coordonare mai buna , echilibru mental si emotional , mai multa energie si un corp de invidiat .

Ai doua ore pe saptamana in care tu te vei dedica rafinarii artei de a te misca in fata camerei . Si nu oricum , printr-o tehnica libera ; profesoara noastra de dans fiind cea mai prietenoasa si flexibila persoana pe care ai cunoscut-o .

Intr-o singura luna se va  observa vizibil o diferenta, dar mai ales in ceea ce privesc incasarile.

Vino si tu la un interviu in videochat la Heylux Suceava si lasa-te purtata de ritmul incasarilor mari.  Sun-o acum pe Claudia si programeza-ti interviul .