Dupa ce s-a aflat ca George Burcea a fost prins de politistii de la Rutiera conducand drogat la volan, in spatiul public s-a iscat o adevarata isterie! Sotul Andreei Balan a fost extrem de blamat de oameni, dar cel care a tinut sa spuna cele mai dure lucruri la adresa lui a fost chiar tatal actorului, Nelu Burcea.

Intre George Burcea si tatal sau nu a existat niciodata o relatie extrem de dragastoasa, asa cum este normal intre un tata si un fiu. Cu toate acestea, cei doi au avut, de-a lungul timpului, numeroase atacuri dure unul asupra altuia, iar acum, dupa ce a iesit la iveala faptul ca Burcea a fost prins drogat la volan, tatal acestuia a facut o serie de afirmatii de-a dreptul socante.

Intr-un interviu acordat pentru impact.ro, Nelu Burcea a declarat ca stia sigur ca fiul lui se drogheaza si s-a aratat a fi extrem de dezamagit de lucrurile pe care le face acesta, mai ales tinand cont de faptul ca are o familie si acest lucru ar trebui sa-l faca mult mai responsabil. „Ce sa zic, aveam banuielile mele ca face asta (n.r: se drogheaza). Imi pare tare rau ca a ajuns sa faca asta, are si el familie, copilasi. Munceste mult si asta face George cu banii castigati? Nu vreau sa zic mai multe, este un subiect tare sensibil. Imi pare rau pentru el”, a declarat Nelu Burcea, tatal actorului, pentru sursa citata.

Mai mult, printre dezvaluirile facute, Nelu Burcea a mentionat si faptul ca Andreea Balan a fost extrem de permisiva si intelegatoare cu derapajele pe care le-a avut sotul sau, dar acesta, in ultima perioada, a luat-o razna.

„Va zic ce am mai auzit si eu din diferite probleme. Ei aveau de mult probleme, dar Andreea a fost foarte intelegatoare si permisiva. Dar el parca a luat-o razna. Dupa ce s-a aflat astazi (ca s-a drogat), sper sa va dati seama cat adevar este in vorbele lui despre mine”, a adaugat socrul Andreei Balan, pentru impact.ro.

coral