Două autospeciale și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca au intervenit în urma unui accident rutier produs pe bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 9.50, iar la fața locului au găsit o autospeciala de la politia locala, un autobuz, un autotursim si un cap tractor avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea. O persoană a fost consultată de către echipajul SMURD fără a fi transportată la spital.

Nici starea trotuarelor nu este una mult mai bună. Clujenii sunt neumțumiți de faptul că riscă să alunece și să se rănească daca circulă pe trotuar, fiind nevoiți să circule cu mașinile, pe asfaltul înghețat, cu riscul de a fi loviti de autovehicule.

"Am ieșit la ora 8:45 din casă, ca să ajung la o întâlnire programată pe 9:30. Cum știam că nu mai ajung cu mașina deși distanța nu este mare, din cauza traficului, am ales să merg pe jos. Mare greșeală! Am crezut că îmi rup gâtul de câteva ori, trotuarele luceau de înghețate ce erau. Îmi trebuiau patine!", ne-a scris un cititor.

Până la ora 11:00, starea drumurilor nu s-a îmbunătățit, cu atât mai puțin a trotuarelor, unde o lopată de sare nu a fost aruncată.

Un șofer posesor de masina 4×4 ne-a declarat ca nu îl ajută cu nimic faptul că are tracțiune integrală: "Chiar și cu un BMW x6, tracțiunea integrală, să mergi cu mai mult de 20 de km la oră este o aventură. Riști să nu poți frâna din timp și să intri în cel din față", ne-a declarat acesta.

 

coral