News Flash:

Studenții clujeni mănâncă gratis, dacă se vaccinează

13 Octombrie 2021
588 Vizualizari | 0 Comentarii
Mancare gratuita pentru studentii care se vaccineaza

Studenții clujeni pot mânca gratis în luna noiembrie, dacă se vaccinează. Studenții de la UTCN vor primi mese gratuite la cantină, în valoare de 12 lei, pe toată durata lunii noiembrie dacă va fac dovada vaccinării până la data de 20 octombrie.

Pentru a beneficia de această ofertă, fiecare student trebuie să aibă dovada efectuării schemei complete de vaccinare cu ambele doze și 10 zile trecute de la ultima doză în funcție de vaccin.

„Pentru a putea beneficia de aceste mese gratuite trebuie să completați formularul de mai jos cu datele solicitate, printre care se află dovada că sunteți studenți UTCN (fotografie cu vizele din carnetul de student) și dovada că îndepliniți condițiile de vaccinare (greenpass-ul): https://forms.gle/GFhzJJzpvi5XBRJ28.

Formularul se poate completa până în data de 20 octombrie 2021, ora 14:00, iar gratuitatea va fi în vigoare pe toată durata lunii noiembrie. Tot ce va trebui să faceți începând cu data de 1 noiembrie este să prezentați la cantină carnetul de student pentru a vă ridică masa gratuită, în bugetul menționat.

Dacă valoarea mesei depășește bugetul alocat, se plătește numai diferența. Cei care nu obțin greenpass-ul până la închiderea formularului au posibilitatea de a se înscrie pentru luna decembrie, când vom lansa un nou formular”,  au transmis reprezentanții Organizaţiei Studenților din Universitatea Tehnică Cluj-Napoca (OSUT).

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1234 (s) | 22 queries | Mysql time :0.033835 (s)