Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a primit vizita studenților de la London School of Economics and Political Science (LSE), membrii ai prestigiosului club Grimshaw al școlii. Studenții s-au aflat în vizită la Cluj-Napoca la începutul acestei luni și au fost interesați să afle mai multe despre specificul local, despre mediul economic, cultural și social din Transilvania și din România.

În acest context, edilul a prezentat principalele politici pe care le practică municipalitatea clujeană în vederea unei dezvoltări durabile a orașului și a creșterii calității vieții pentru locuitorii Clujului. De asemenea, a răspuns întrebărilor tinerilor despre provocările României în perioada de criză și am discutat despre principalele reforme și măsuri desfășurate în acea perioadă pentru a răspunde acestor provocări.

Studenții LSE și-au continuat întâlnirile la Cluj cu profesorii și studenții de la departamentul de Științe politice al FSPAC.

Clubul Grimshaw este cel mai vechi și cel mai consacrat club studențesc de la London School of Economics, care organizează importante evenimente de profil pentru studenți.

coral