News Flash:

Studenta criminală, pusă în libertate de judecătorii din Gherla după 12 ani de pușcărie

7 Aprilie 2022
719 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen Satran fosta Bejan a fost pusa in libertate

Carmen Satran (fostă Bejan), studenta care a omorât și tranșat un bărbat cu care urma să întrețină relații sexuale, a fost eliberată condiționat din Penitenciarul Gherla.

Potrivit motivării judecătorești, ”a avut o comportare regulamentară şi a dat dovezi temeinice de îndreptare. A fost receptivă la activităţile cultural-educative, participând la 334 de programe sau activităţi şi s-a încadrat în program. Pentru rezultate bune a fost recompensată de 68 de ori.

Faţă de personalul din penitenciar şi faţă de colegi a manifestat respect (…) a avut un comportament exemplar, a participat activ la toate programele posibile şi a muncit toată perioada pedepsei la diferite puncte de lucru atât în interiorul cât şi în exteriorul penitenciarului iar în perioada de amânare a avut un comportament exemplar şi a muncit în exteriorul penitenciarului”, arată motivarea.

A executat 12 ani din cei 18 de condamnare. În pușcărie s-a și căsătorit

În 2009, Carmen Bejan l-a ucis şi tranşat pe Trifu Schrott, un bărbat cu care urma să întreţină relaţii sexuale, contra unei sume de bani, într-un cămin studenţesc al Facultăţii de Medicină din Timişoara. Bejan a fost ajutată de prietenul ei de atunci, Sergiu Florea. Împreună, cei doi au cumpărat un geamantan în care au băgat trupul bărbatului ucis şi urma să îl arunce. Geamantanul a fost pus în portbagajul unei maşini cu care urma să fie transportat, acolo fiind găsit de poliţişti.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1489 (s) | 33 queries | Mysql time :0.051527 (s)