Mihai Morar este omul care are succes atât pe plan profesional, cât și pe plan personal și are o familie pe care mulți și-ar dori-o. De aproape de 15 ani, Mihai Morar trăiește o frumosă poveste de dragoste alături de Gabriela, femeia care i-a oferit 3 copii superbi.

Însă, atunci când ai copii și îți dorești tot ceea ce este mai bun pentru ei, trebuie să fii dispus să scoți din buzunare sume deloc mici. În prima zi de școală, Mihai Morar și-a condus fiicele la școala particulară unde acestea învață. Vedeta de radio s-a fotografiat în fața școlii respective și nu a ezitat să spună cât de bună este școala particulară.

”Sunt fericit că Mara și Cezara se educă, începând de azi, la cea mai frumoasă școală din România. Drumul lor continuă la @olgagudynnintlschool, dar într-un campus care a fost creat ca o școală a viitorului. Iar viitorul începe azi. E acum. Mi-aș dori o țară care să arate ca această școală. Sunt tare mândru de munca, făcută cu dragoste și sacrificiu, de @olgagudynn și @gudynn. Cei doi ani nedormiți, neobosiți vor schimba vieți pentru totdeauna. Olga și Cătălin, sunteți modele pentru mine și pentru copiii mei. Pentru că nu există o investiție mai bună decât aceea în educație. Visez o țară cum e această școală”, a scris Mihai Morar pe Instagram.

Însă, tarifele sunt destul de piperate. Pe site-ul școlii respective sunt trecute și taxele percepute pentru educarea copiilor. Acestea încep de la 760 euro/ lună, pentru un program care începe la ora 8:00 dimineața, până la ora 14:00 și poate ajunge până la 930 de euro.

De ce beneficiază copii pentru acești bani: ​

Taxă școlară pentru procesul instructiv-educativ => 320 EUR

activități educative conform Curriculumului Naţional îmbogățit cu elemente din Curriculumul Cambridge ESOL

studiul intensiv al limbii engleze

consiliere școlară

portofolii și rapoarte de evaluare a Elevilor

De asemenea, pentru sume suplimentare cuprinse între 440 și 550 de euro pe lună copiii pot beneficia și de masă la școală, plus alte multe activități, cum ar fi:

activități practice pentru dezvoltare personală și învățare experimentală

programe/proiecte educaționale, evenimente artistice, sportive, ecologice, umanitare la nivel de clasă

organizare de evenimente dedicate comunității OGIS (spectacole, expoziții etc.)

1 oră/lună de educație fizică la bazinul de înot

workshop-uri, concursuri etc.

dotări cu mijloace de învățământ moderne și resurse educaționale de cea mai bună calitate

mic dejun, gustare de fructe și prânz (mâncarea este preparată în cantina OGIS)

sistem de supraveghere video și control acces

panou de interconectare a tuturor sistemelor tehnologice

servicii administrative și de mentenanță pentru locațiile unde își desfășoară activitatea unitatea de învățământ

coral