News Flash:

Supărare mare în Mănăștur, după ce garajele din zona Pieţei Ioan Meşter au fost demolate. FOTO

5 Mai 2022
641 Vizualizari | 0 Comentarii
Demolare garaje Manastur

Continuă aciţunea municipalităţii de demolare a garajelor din cartiere. În Mănăştur încă de anul trecut sute de garaje au fost puse la pământ şi deja sunt amenajate locuri de parcare. Luna aceasta venit rândul garajelor din jurul Pieţei Ioan Meşter.  

Peste 3.000 de garaje de cartier, din cele aproximativ 10.000 existente, au fost demolate până în prezent în municipiul Cluj-Napoca. Iar în cele din urmă "tote garajele din oraș vor fi demolate, dar etapizat", a declarat în martie viceprimarul Dan Tarcea, la un post de radio local.

La început de mai se face curăţenie şi în cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca, iar în urma somaţiilor primite de la primărie, oamenii au trecut la treabă şi îşi dezmembrează garajele. În spatele blocurilor de pe strada Islazului din Mănăştur, în jurul Pieţei Ioan Meşter cad la pământ rând pe rând zeci de garaje, potrivit zcj.ro

Mulţi clujeni regretă vremurile când într-un garaj de cartier din oraş puteai ţine chiar o mică afacere, un atelier auto, o cramă, un second-hand, o prăvălie de tăiat geamuri sau un mic depozit. Dar vremurile acelea s-au dus, iar timpul când unui apartament îi creştea valoarea cu câteva mii de euro bune dacă avea şi un garaj generos a apus. 

Mănăşturenii întrebaţi ce le dă primăria la schimb au răspuns nervos: "Ne dă pace, ce să ne dea!?" Oamenii înţeleg pe de-o parte că vremurile s-au schimbat, iar în oraş trebuie făcute investiţii, însă se întreabă dacă tocmai garajele lor sunt cele care stau în calea înfrumuseţării Clujului. "Tocmai garajele sunt prioritatea? Ce să zic?", spune dezamăgit un pensionar din Mănăştur.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Screenshot_2022_05_05_at_09.04_.39_.png
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 22 queries | Mysql time :0.028960 (s)