Unii se chinuie un an sa stranga bani de vacanta, altii ii fac parca batand din palme. Anca Turcasiu, de exemplu, ar putea pleca in cate-un concediu peste hotare in fiecare luna, avand in vedere cat castiga din doar cateva cantari!

La 48 de ani, dupa ce si-a facut un nume in muzica, teatru si televiziune si si-a cumparat doua locuinte – are o casa mare in Paradisul Verde de la Corbeanca si apartament in Capitala, folosit mai ales in cursul saptamanii, pentru a putea ajunge mai repede si mai usor la joburile sale -, Anca Turcasiu a decis sa inceapa sa investeasca in calatorii.

Anul trecut, cantareata a vazut o parte din America de Sud. Iar la inceputul acestui an a fost plecata in America Centrala, stand cate o saptamana in Costa Rica, Panama si Cuba. Le-a marturisit apropiatilor ca a fost atat de frumos, incat, daca ar fi fost dupa ea, nu s-ar fi intors asa repede. Ar mai fi stat zile bune in fiecare tara, insa contractele nu-i permiteau intarzieri. Si e vorba de contracte banoase!

Se imparte intre teatru si muzica

Nici bine nu a aterizat Anca in Romania ca a plecat din nou de acasa – de data asta, prin tara. Si in doar doua weekenduri pline de concerte a reusit sa puna la loc toti banii cheltuiti in exotica vacanta: 5.000 de euro.

In afara de concerte, cantareata mai are „in lucru” acum doua spectacole: unul de teatru, „Amor in farmacie”, cu care se afla in turneu prin tara, si musicalul „My Fair Lady”, in care joaca alaturi de Horia Brenciu.

coral