Codin Maticiuc, unul dintre cei mai ravniti burlaci ai Romaniei – cuoscut si sub numele de ”Craiul de Dorobanti” -, urmeaza sa devina… tatic, iar vestea ia prin surprindere intreaga lume mondena. Este o veste care contrazice ipotezele conform carora Codin Maticiuc nu va putea fi niciodata ”potolit”, ca nu se va ”aseza la casa lui” si ca, orice s-ar intampla, va prefera statutul de… crai.

Conform informatiilor publicate de spynews.ro, Codin Maticiuc a lasat-o insarcinata pe o frumoasa bruneta alaturi de care s-a si afisat intr-un mall din Capitala. Au intrat intr-o librarie, s-au plimbat prin magazine.

Frumoasa bruneta de la bratul lui Codin Maticiuc a afisat o… burtica de toata frumusetea, iar Codin Maticiuc – mare amator de lectura – a cumparat o carte din libraria respectiva. Apoi, afisand zambete de oameni care se simt foarte bine unul alaturi de celalalt, Codin si frumoasa bruneta insarcinata au parasit libraria.

Ce spunea Codin Maticiuc anul trecut despre numele copiilor sai

Anul trecut, Codin Maticiuc a scris ceva ce a surprins pe multa lume. S-a referit la numele cu care isi va boteza copiii.

„Pe baiatul meu il va chema Ion si pe fata mea Smaranda. Stiu ce o sa zici. Nu vreau sa aud. Asta va fi singura noastra cearta. Vreau sa ii crestem in Romania si sa ii botezam ortodox. Nu cred ca intamplator m-a lasat cineva pe aici”, a scris Codin Maticiuc.

coral