”Romanii au talent”, sezonul 9, este gata sa inceapa! Cei doi prezentatori, Smiley si Pavel Bartos, vor continua la show-ul cu cel mai mare impact la telespectatori, in ciuda unor speculatii, in ultima perioada. De altfel, ei anunta si multe surprise in al 9-lea sezon al reality-show-ului. Iar prima este inlocuirea Mihaelei Raducescu, plecata la ”Ferma”, cu Mihai Petre.

”Mai e foarte putin pana vom spune Romanii au talent in sezonul #9suprem! Suntem nerabdatori sa vedeti tot ce am trait noi la preselectii, dar mai ales sa simtiti bucuria unor concurenti fenomenali. In acest sezon, am fost surprinsi de foarte multe ori de ambitia celor care au venit in fata juratilor si in fata publicului si de talentul acestora. Am cunoscut oameni extraordinari, care si-au depasit limitele si care ne-au prezentat momente inedite, pe care nu le-am mai vazut pana acum. Va fi un sezon al surprizelor de toate felurile, atat pe scena, cat si la masa juriului”, au spus Smiley si Pavel Bartos.

La filmarile pentru #9suprem, Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre si Florin Calinescu au trait sentimente de nedescris datorita celor care au reusit sa-i uimeasca prin abilitatile lor fantastice, dar s-au implicat si activ in cateva dintre numerele de pe scena, fiind insotiti de Smiley si Pavel Bartos.

coral