Surpriza in cazul fetelor ucise de barbatul din Caracal! La ”casa groazei”, asa cum a fost numita de presa proprietatea lui Gheorghe Dinca, unde se presupune ca au fost duse victimele, mai locuia o familie. Informatia apare la Judecatoria Caracal, acolo unde doi tineri au solicitat intocmirea unui act care sa tina loc certificatului de proprietar pe un teren de pe strada Craiovei nr 169, adresa ”casei groazei.”.

Conform datelor din dosar, la data de 09.03.2017, intre criminal si cei doi tineri s-a intocmit un antecontract de vanzare-cumparare pentru 699 mp teren situati la adresa respectiva. Suma tranzactiei a fost de 22.507 lei.

”Sustin reclamantii ca au intrat in posesia imobilului la data intervenirii conventiei, au achitat pretul integral paratului, insa acesta refuza nejustificat perfectarea actului in forma autentica, considerent pentru care solicita instantei pronuntarea unei hotarari judecatoresti care sa tina loc de contract autentic”.

Dinca avea 10.000 mp, cu iesire la 2 strazi

Gheorghe Dinca detine aici un lot de peste 10.000 mp, cu iesire la doua strazi pe care l-a obtinut in 1994, impreuna cu o casa veche (se pare ca ulterior a fost construita casa de lemn cu etaj). Bucata de pamant cumparata de A.I. si A.C. reprezinta o parte integranta a lotului lui Dinca, Din dosar reiese ca acestia au intrat in posesia terenului dar nu si a actelor.

In procesul care a avut loc la Judecatoria Carcal, Gheorghe Dinca a refuzat sa se prezinte, motiv pentru care instanta le-a dat castig de cauza reclamantilor.

coral