Cristina Țopescu ar fi murit în jurul Anului Nou. În stomacul acesteia au fost găsite tablete medicamentoase, susțin surse citate de B1 TV.

Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost găsit duminică seară, în locuința ei din Otopeni. Alarma a fost dată de o vecină care nu o mai văzuse de trei săptămâni. Femeia a spus că maşina jurnalistei nu mai fusese mişcată de multă vreme.

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 21.39, duminică seară.

Odată intrați în casă, salvatorii au constatat decesul Cristinei Țopescu, dar și a doi câini. Patru câini au fost găsiți încă în viață, în locuința jurnalistei, iar un alt câine al Cristinei Țopescu a fost găsit în fața casei. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. De asemenea, va fi deschis un dosar penal pentru a se afla împrejurările în care a murit jurnalista.

Cristina Țopescu lucra la Ministerul Sănătății, era consilier. Conform colegilor săi, ultima dată când a venit la serviciu a fost pe 20 decembrie. Atunci, a avut o ședință cu cei din departamentul Comunicare, unde, de altfel, și ea lucra. Colegii spun că, în acea zi, părea în formă și era veselă. Moartea jurnalistei i-a şocat pe apropiaţi.

Ultimul mesaj postat de Cristina Țopescu pe Facebook a fost pe data de 26 decembrie 2019, în a doua zi de Crăciun. Cristina Țopescu a participat și la ceremoniile dedicate celor 30 de ani de la Revoluția Română.

Cristina Țopescu s-a născut în Oradea, pe 4 iulie 1960, fiind primul copil al comentatorului sportiv Cristian Țopescu. A studiat la Facultatea de Limbi Străine, secția Engleză – Italiană. Cu puțin timp înainte de Revoluție, în septembrie 1989, ea a avut o tentativă eșuată de a fugi din România, pentru a ajunge în Germania, la mama sa. În anii 90, Cristina Țopescu și-a construit o carieră în televiziune.

coral