Principalul suspect al crimelor din Caracal, Gheorghe Dinca, a fost adus duminica la Bucuresti, unde a fost inchis in Arestul Central al Politiei Capitalei, potrivit surselor judiciare citate de Mediafax.

Intre timp sunt asteptate si rezultatele analizelor INML privind urmele biologice descoperite in padurea in care Gheorghe Dinca a declarat ca ar apartine Luizei Melencu.

Dupa 5 saptamani in care o armata de criminalisti, politisti si procurori a verificat casa lui Gheorghe Dinca, cercetarea la fata locului pare ca s-a incheiat. Rezultatele obtinute din prelevarea probelor gasite in casa indica insa un lucru teribil: ar putea fi mai multe victime, nu doar Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.

Aproximativ 40 de pete de sange, identificate in diferite locuri ale proprietatii lui Dinca, nu ar apartine nici Alexandrei, nici Luizei. Surse din ancheta spun ca analizele ar indica profile genetice feminine.

Aceasta noua informatie complica si mai tare ancheta.

Procurorii analizeaza acum si cazuri mai vechi de disparitii sa vada daca exista vreo potrivire cu noile probe. Singura corespondenta gasita pana acum a fost in cazul Luizei Melencu. Desi nu i-au gasit inca trupul, urme biologice ale fetei au fost identificate inclusiv pe patul suspectului, probele ADN fiind confirmate in laborator.

De altfel, ca sa se asigure ca nu scapa nimic, anchetatorii au scanat fiecare metru din curtea lui Dinca, folosind un scanner special. Au sapat in diferite gropi unde suspectul ar fi putut sa ascunda ceva, au controlat peretii si au mutat tone intregi de obiecte carandu-le cu roaba.

coral