Bacauanul care si-ar fi ucis cu sange rece sotia, in urma cu doua zile, este in continuare de negasit. Anchetatorii iau in calcul, pe langa varianta sinuciderii, si posibilitatea ca barbatul sa fi incercat doar sa castige timp pentru a se face nevazut.

Dupa aproape 48 de ore de cand politistii incearca sa dea de urma principalului suspect – Catalin Dobre – in cazul tinerei ucise intr-o masina din apropierea podului de peste Bistrita din cartierul bacauan Serbanesti, nici urma de cadavru in apele reci ale raului de la intrarea in Bacau.

Filmul crimei

Catalin Dobre si-ar fi injunghiat de mai multe ori sotia, marti seara, dupa care a lasat un bilet in care a anuntat ca vrea sa se arunce in canalul de fuga si a pus in miscare toate autoritatile. Nimic pana acum, iar incercarile de a-l gasi in apa, cu ajutorul scafandrilor, au esuat.

Totusi, potrivit surselor noastre, anchetatorii au luat in calcul si varianta ca suspectul si-a inscenat sinuciderea pentru a castiga timp sa fuga din Bacau. Barbatul si sotia lui aveau impreuna o fetita. Potrivit unor surse apropiate cuplului, Catalin Dobre ar fi cazut in patima jocurilor de noroc si ar fi ajuns sa se imprumute de la camatari.

coral