Poliția Florești solicită ajutorul clujenilor pentru a găsi un tânăr care a plecat de acasă și a amenințat că vrea să se sinucidă.

Tânărul are 28 de ani, iar polițiștii și voluntarii de la grupul CERT Rescue au pornit în căutarea lui în zona pădurii din Florești.

„Acum mergem să îl căutăm. Se știe foarte puține despre starea sa. Îl vom căuta în pădure dinspre Florești înspre Iara”, a declarat pentru un reprezentant CERT Rescue.

IPJ Cluj a transmis că Andrei Corchiș în vârstă de 28 ani, din comuna Iara, județul Cluj, a plecat de la reședința sa din localitatea Florești, județul Cluj, în data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 18.00, însă până în prezent nu s-a mai întors.

Semnalmentele bărbatului sunt înălțime aproximativă – 1.75 m, 67 de kg, constituție atletică, păr scurt, ten deschis, forma feței ovală, ochi verzi, barbă tunsă scurt.

În zona spatelui are tatuaj ce reprezintă capul unui leu.

Tânărul poartă ochelari de vedere iar la momentul plecării era îmbrăcat cu o geacă sport de culoare roșie, cu glugă și jeans albaștri.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Surse susțin că tânărul amenință că se sinucide din cauza iubitei sale.

coral